nepogrešiva

Pantalone su MODNA GENIJALNOST, a u ruci – REMEK-DELO! Kad se Severina pojavila u ovoj kombinaciji, Zagreb je zadrhtao

0

Baš kad pomislite da nije moguće da Severina izgleda lepše, ona nađe način da vas razuveri, a ovog puta joj je pomogao stajling koji ne bi ni umeo ni smeo svako da ponese

Severina s prijateljicom Ivom Radić
Severina s prijateljicom Ivom Radićfoto: severina/Instagram

Hrvatska pop pevačica Severina posetila je u zagrebačkoj galeriji "Klovićevi dvori", gde je otvorena izložba "Genesis" umetnika Nenada Sovilja, njenog dragog prijatelja.


Seve je ujedno bila i najzapaženija zvezda na otvaranju ovog važnog kulturnog događaja za hrvatsku prestonicu, a regionalna senzacija svojski se potrudila da odabere stil koji će se pamtiti.


Od Severine smo navikli na neočekivano – za nekoliko dana iz elegantnih haljina uskače u kožne jakne, a potom i u trendi trenerke. Sada je, međutim, pripremila nešto sasvim drugačije i, naravno, o-du-še-vi-la.

 

Pevačica je na otvaranje izložbe stigla u vrlo šik stajlingu, čiji su najefektniji deo, bez sumnje pantalone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Reč je o modelu brenda Alaïa koje imaju visok struk, pripijene su uz nogu i od kolena se šire u efektno lepršavo zvono. Ono što ih izdvaja jeste to što su heklane i ukrašene rupičastim nizovima ispod kojih se vidi beli donji veš, a za ovaj model potrebno je izdvojiti čak 3.060 dolara.

 


Severina je kombinovala efektne pantalone s jednostavnim belim topom koji je otkrio njen savršeno ravan stomak s trbušnjacima i istakao dekolte, a pevačica je pre toga ponela još jedno modno remek-delo. U pitanju je kratki sako modne kuće Chanel, varijanta kraćih rukava s tri masivna dugmeta, koja daje šik notu svakom autfitu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Radić (@iva.radic)


Uz takav glamur mora da ide i najluksuznija torba, a Severinin izbor je proverena Lady Dior bela tašnica, čija cena iznosi 6.000 evra.

 

BONUS VIDEO

Severina pevala na svadbi Branislava Trifunovića

 

makonda-tracker