vaja figuru

Za kraj leta je ostavila NAJLEPŠU: Eva Longorija zna kako da haljinom IZDUŽI LINIJU i učini da DECENIJA nestane sa lica

0

Savršeno rešenje za žene koje žele da izgledaju više i mladolikije 

Eva Longorija u najlepšoj haljini leta
Eva Longorija u najlepšoj haljini leta foto: EPA / MARISCAL

Poznata glumica Eva Longorija ima izgrađen modni stil koji mnoge  žene pomno prate pokušavajući da iskopiraju njene stajlinge i trikove kojima uspeva da uvek izgleda savršeno.

 

Pravilnim odabirom garederobe vizuelno se može postići mnogo bolji izgled, a kad vidite kako Eva bira komade i kombinuje ih, biće vam jasno zbog čega je mnogi smatraju "džepnom Venerom".

 

Nedavno, glumica je na svom Instagram profilu podelila fotografije koje su izazvale opšte oduševljenje među njenim pratiocima.

 

 

Na njima se može videti Eva u prelepoj dugoj žutoj haljini asimetričnog kroja, koja je istakla njenu savršenu liniju. Ova boja je bila apsolutni must have leta, pa ne iznenađuje što je baš ovako nešto glumica ostavila za kraj leta. 

 

Osim prelepe haljine, mnogima su za oko zapale i prelepe metalik-srebrne sandale sa visokom štiklom,  koje su pomogle glumici da izgleda više i samim tim vitkije.

 

Poznato je da je Eva jedna od najnižih glumica u Holivudu sa svojih 155 cm, ali je to ne sprečava da uvek bude u trendu i da izgleda sjajno. Štikle rešavaju problem visine, a boja haljine definitivno skida godine s lica.

 

Probajte da obučete crnu haljini i pogledajte se u ogledalo, a potom obucite neku veselu boju, poput ove jarko žute, videćete, razlika je očigledna. Vesele boje vraćaju vedrinu na lice, poboljašvaju raspoloženje, zato ih što češće nosite. 

 

Bonus video:

 

Kako Eva Longorija sprema posni čili?

 

 

makonda-tracker