trendi, poslovno, otmeno

Povratak u kancelarije u velikom stilu – evo kako usvojiti poslovni stil

0

Dok se polako pripremamo za povratak u kancelarije nakon sunčanih godišnjih odmora, razmišljamo o tome kako osvežiti garderobu i pripremiti se za nove radne pobede.

poslovni stil bez mane nemoguć je bez kvalitetne obuće koja se kombinuje uz sve
poslovni stil bez mane nemoguć je bez kvalitetne obuće koja se kombinuje uz svefoto: Deichmann

Kako bismo vam olakšali jutarnje spremanje za posao, zavirili smo u Deichmann i pronašli cipele koje se jednostavno kombinuju i čine svaku odevnu kombinaciju idealnom za odlazak na posao. U nastavku donosimo tri predloga outfita za povratak u kancelariju, uz obuću koju možete pronaći u Deichmann prodavnicama.

 

Tako klasično, a tako moderno

 

 

Kombinujte klasične salonke sa suptilnim detaljem, elegantne crne pantalone visokog struka i vremenski neutralnu košulju. Dodajte upečatljivu ogrlicu za dodatni stil i upotpunite izgled elegantnom i ženstvenom poslovnom torbom. Ako želite izraziti svoj stil i karakter čak i u korporativnom okruženju, možete eksperimentisati sa dodatkom čarapica uz svoje klasične salonke. U Deichmannu vas čeka veliki izbor elegantnih, klasičnih, ali i veoma karakterističnih salonki.

 

salonke su spoj klasičnog i modernog
salonke su spoj klasičnog i modernogfoto: Promo

Loaferice su tu kao instant stilsko rešenje

 

 

Za one koji vole opušteno-elegantan izgled na poslu, loaferice iz Deichmanna će vas ove jeseni potpuno osvojiti. Kombinujte masivne loaferice sa lepršavom midi suknjom cvetnog uzorka i jednostavnom belom majicom za izgled koji nosi retro romantični šarm. Takođe ćete uživati nositi neutralne loaferice uz udobne pantalone i farmerke, uparene sa košuljom, kako biste postigli savršenu ravnotežu između sofisticiranosti i udobnosti. Loaferice koje ove jeseni tražimo u Deichmannu planiramo nositi tokom celog dana!

 

loaferice su idealno trendi za jesenje dane
loaferice su idealno trendi za jesenje danefoto: Promo

Polako uvodimo čizmice

Ako želite eleganciju, a da ne žrtvujete udobnost, gležnjače su pravi izbor. Kombinujte ih sa uskim crnim pantalonama uz dodatak ženstvenih bluza, suptilnih bluza ili čak laganih džempera. Tamni sako je uvek dobra ideja, a velike poslovne torbe koje se ponovo vraćaju u modu dodaju moderni naglasak celokupnom izgledu. Čizmice će takođe izgledati odlično kada se kombinuju sa midi haljinama za moderan i kontrastan izgled. Ovaj outfit je idealan za dane kada želite biti sigurni u svoj izbor, ali bez kompromisa!

 

bilo uz haljine, bilo uz pantalone, čizmice su obuća bez koje ne smemo dočekati hladniju sezonu
bilo uz haljine, bilo uz pantalone, čizmice su obuća bez koje ne smemo dočekati hladniju sezonufoto: Promo

Deichmann prodavnice donose obuću koja će vam pomoći da se vratite na posao sa novom energijom i stilom. Bez obzira na vašu ličnost i preference, Deichmann ima sve što vam je potrebno da osvežite svoj radni ormar. Inspirišite se ponudom Deichmann prodavnica i zakoračite u novu radnu sezonu sa puno samopouzdanja i elegancije.

 

Ponudu koja vas očekuje u Deichmann radnjama istražite putem zvanične web stranice Deichmann Srbija!


 


 

makonda-tracker