ISPRED VREMENA

Pre nje su ga nosile najpoznatije svetske modne ikone: Jelena Karleuša u SMELOM izdanju koje nije za stidljive

3

Još jedan moderan i provokativan stajling oduševio je njene fanove 

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša nedavno je objavila svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", a nakon žurke koja je upriličena u srcu Beograda folk diva je odlučila da krene dalje.

 

Svoje fanove obradovala je u Novom Bečeju gde je održala koncert, na kojem je publika mogla da čuje njene nove pesme, ali i da vidi njen smeli stajling.

 

Na bini pevačica se pojavila u kratkom, ultrauskom metalik šortsu, ispod kojeg su se nadzirale mrežaste čarape boje kože. Gornji deo bio je od istog metalik materijala u vidu brushaltera, koji se savršeno uklopio sa donjim delom.

 

 

Uz sve to pevačica je ponela mega crne naočare za sunce, koje su pokrile polovinu lica i učinile da kao i uvek, izgleda kao da je stigla iz nekog drugog vremena. 

 

Jelena je neko ko ovo voli često da istakne, pa zna da kaže da je ona sama ispred vremena i da je zbog toga mnogi ne razumeju i ne mogu da je shvate.

 

1 / 9 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

Još jedan detalj privukao je pažnju okupljenih fanova pevačice, a to su bele sandale sa vrtoglavo viskokom štiklom, koje su istakle njenu vitku liniju.

 

Pre nje ovakve stajlinge smo mogli da vidimo na nekim od najpoznatijih svetskih zvezda poput Kajli Džener, Mili Kunis, Kim Kardašijan...

 

Ono što su mnogi primetili je to da je Jelena sada izgleda bolje nego ikad, a ona je otkrila da je tajna u tome što više ne konzumira proizvode životinjskog porekla. 

 

Bonus video:

 

Kako je izgledao nastup Jelene Karleuše pogledajte u videu

 

 

makonda-tracker