odlične!

Plave, skupe & lepe kao san! Saška Veselinov ima savršene ravne sandale koje možete nositi od jutra do večeri

1

Lepa dizajnerka i supruga Đorđa Đokovića ima fenomenalan osećaj za stil

saška veselinov uvek je stilizovana za desetku, a sad je pokazala sandale koje su udobne, praktične i s luksuznim potpisom
saška veselinov uvek je stilizovana za desetku, a sad je pokazala sandale koje su udobne, praktične i s luksuznim potpisomfoto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Lepa voditeljka, dizajnerka i supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, ovo leto provela je uživajući na Mikonosu, a potom i na crnogorskom primorju, u društvu porodice Đoković.

 

Sašku smo mogli da vidimo kako provodi vreme sa suprugom, od kog se ne odvaja, ali nam je pokazala i kako njihova beba, mali Aleksandar, provodi svoje prvo leto i letovanje, a čini se da su njih troje savršena mala porodica.

 

Kada su se Đokovići vratili za Beograd, Saška je prionula na posao i vratila se profesionalnim obavezama, a sada se odlučila za bitnu promenu svog izgleda.

 

Lepa kreatorka kupaćih kostima imala je dugu plavu kosu, ali shvatila je da bi volela da je ošiša. Rečeno, učinjeno, a nije prošlo dugo do momenta kada je otišla u frizerski salon i bez žaljenja prepustila svoju kosu frizerki i ošišala se na uvek trendi paž frizuru!

 

Saški, zaista, jako lepo stoji i kraća kosa, a dok je na svom Instagramu pokazivala najnoviji look, zaljubljenicama u modu ipak je nešto drugo privuklo pogled više od njene nove frizure.

 

1 / 5 Foto: Saska Veselinov Instagram

 

U pitanju su Saškine sandale, s potpisom modne kuće Luj Viton, a ovaj model je toliko lep i praktičan da ga možete nositi u svim prilikama od jutra do mraka tokom leta.

 

saška veselinov pokazala novu frizuru, ali i sandale
saška veselinov pokazala novu frizuru, ali i sandalefoto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Italijanske sandale u bebiplavoj nijansi više nisu dostupne na LV sajtu, ali dok su bile, mogle su se kupiti po ceni od 1350 dolara. Ovaj model je prilično praktičan, udoban, s anatomskom podlogom i prepoznatljivim monogramom Luj Vitona, a ovakav dezen i boja mogli su se naći i na brojnim drugim modelima obuće iz njihove kolekcije: sandala s visokom štiklom, papučama, mokasinama...

 

 

Bonus video

Saška Veselinov na svom venčanju:

 

makonda-tracker