Vladimir Aleksić: Elegancija na košarkaškom terenu

Nakon što je n afilmu oživeo lik sportske legende Radivoja Koraća, glumac Vladimir Aleksić otkriva kako je spreman ne samo na profesionalne , već i na modn eksperimente.
0
1 / 5

Popularni voditelj i glumac Vladimir Aleksić (34) sa uživanjem je radio na filmu Žućko: Priča o Radivoju Koraću, a pre toga i kao voditelj serijala Ja imam talenat. Pored toga što je pažnju publike na sebe skrenuo svojim višestrukim talentima, mnogi su primetili i njegov neobički modni stil, koji je u trendu, ali opet specifičan.

- Ne znam tačno šta je moj modni stil, i da li ima definiciju, ali trudim se da se oblačim pre svega tako da se osećam udobno – priča Vladimir koji najviše pažnje posvećuje izgledu kada treba da izađe iz kuće i prisustvuje nekom zanimljivom događaju.

- Smatram da svaki javni nastup nosi i određeni kodeks u oblačenju, pa se trudim da ispoštujem mesto i događaj na kome se nalazim.

Popualrni glumac i voditelj ima i svoje modne fetiše, a u svom garderoberu obožava da najviše mesta zauzimaju odela i cipele.

- Ja sam veliki obozavalac italijanske modne marke Costume National i njihovog glavnog dizajnera Enija Kapaza. Saradnja sa njima je počela pre sedam godina zahvaljujući njihovom umetničkom direktoru Dragani Kunjadić. Radili su kostime za dve predstave u kojima sam igrao, u Italiji i Srbiji, sada sam nosio njihova odela tokom uživo emisija Ja Imam Talenat.

 

Piše: Ksenija Konić 

makonda-tracker