perfekcija

Uz ovakvu haljinu i tašnicu — NE POSTOJI greška: Dragana Mićalović u modnoj čaroliji boje limuna od koje leti nema lepše

1

Dragana Mićalović bila je zvezda crvenog tepiha u Vrnjačkoj Banji na filmskom festivalu

dragana mićalović u prelepoj nijansi limuna na festivalu u vrnjačkoj banji
dragana mićalović u prelepoj nijansi limuna na festivalu u vrnjačkoj banjifoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Vrnjačkoj Banji počeo je 47. Festival filmskog scenarija, koji je otvoren tokom vikenda, a voditelji na prvoj večeri bili su glumica Mirka Vasiljević, koja je blistala u crvenoj haljini, kao i Miljan Prljeta.

 

Mnogi slavni glumci prošetali su crvenim tepihom Vrnjačke Banje prve večeri, među njima i Stevan Piale, Bane Vidaković, Milan Bosiljčić, Slobodan Ćustić sa decom i suprugom, a Ivan Bosiljčić je dobio nagradu za promociju ovog festivala. Naredne večeri očarale su nas u barbi izdanju prelepa glumica Teodora Bjelica, ali i Dragana Mićalović.

 

Dragana se pojavila na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav" na Letnjoj pozornici u sklopu 47. Festivala filmskog scenarija, a svojom pojavom apsolutno nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Prelepa glumica nedavno se vratila s letovanja, s Ade Bojane, i odmah je stigla u Vrnjačku Banju sa tenom koji odaje da je uživala u sunčevim zracima i moru. Uz ovakav ten savršeno pristaju malo "jače" nijanse, kakva je limunžuta boja, koju je Dragana ovog puta i odabrala.

 

Sestra Slobode Mićalović ponela je dugu haljinu s vrtoglavim šlicem koji otkriva njene noge, ali i suptilnim, a vrlo efektnim dekolteom. Haljina ima duge rukave koji se blago šire, a odabrala je i zlatne sandale, kao i belu Pinko tašnicu, koja se u prodaji može naći snižena za oko 220 evra.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz ovakvu kombinaciju, savršeno se slaže punđa, kao i decentan nakit.

 

Nema greške!

 

Bonus video

Dragana Mićalović na koncertu Milice Pavlović:

 

makonda-tracker