fenomenelno

Oblikuje telo, sužava struk i skriva višak kilograma: Severina u teksas kombinezonu koji je SAN svake žene

0

Severina u teksasu od glave do pete.

Severina je jedna od najstilizovanijh dama na estradi.
Severina je jedna od najstilizovanijh dama na estradi.foto: severina, Instagram

Pevačica Severina jedna je od najtraženijih u regionu. Osim što se za njene nastupe uvek traži karta više i što njene hitove pevaju svi, ona uvek i nepogrešivo za nastupe bira moderne i trendi stajlinge o kojima se uvek priča danima.

 

Njena modna izdanja su uvek ženstvena, atraktivna i inspirativna, a mogu se osim za noćni izlazak iskombinovati i za dnevne varijante.

 

Hrvatska pevačica obožava da nosi teksas i to nam je pokazala nekoliko puta u poslednje vreme.

Nedavno je takođe za nastup obukla kratki teksas kombinezon koji je bio ležerniji i šireg kroja, ali koji joj je fantastično pristajao.

 

Onda nam je Severina pokazala fantastičan način da nosite teksas pantalone. Model farmerica sa širokim nogavicama i izrezima na butinama fantastično se uklopio uz metalik top majicu na jedno rame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Međutim, njen najnoviji autfit nas je potpuno oduševio i predstavlja još jednu u nizu varijanti kako možete da nosite teksas od glave do pete.

 

Naime, Severina je odabrala teksas kombinezon koji je bio pravo savršenstvo i koji ima sve što je jednoj devojci potrebno da bi se osetila ženstveno.

 

Gornji deo kombinezona je sadržao šire bretele i V izrez te je istakao grudi i naglasio atribute,a uz to je imao tanak kaiš od teksasa u predelu struka te je i suzio ovaj deo tela.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/severina

Od struka nadole kombinezon je bio šireg kroja i nogavica što je fantastično ukoliko želite da izgledate moderno, a da pritom sakrijete eventualni višak kilograma na butinama.

 

Iako se ne vidi lepo na slikama sa društvenih mreža, Severina je uz ovaj trendi kombinezon obukla platforme što je još više izdužilo njenu figuru.

 

Uz ovu kombinaciju puštena kosa u talasima i nakit u vidu minđuša i glomaznog pristena savršeno su zaokružili stajling i još jednom potvrdili zašto je Severina jedna od najstilizovanijih dama na estradi.

 

BONUS VIDEO

 

Severina ispred hotela u Bečićima

 

 

 

makonda-tracker