perfekcija

Bilo da nosite 36 ili 46 —s ovim kompletom nema greške: Novi stajling Ane Ivanović je TRENDI, šik i lako se KOPIRA

0

Sad je jasno zašto je postala modna inspiracija 

foto: Instagram / anaivanovic
foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović u proteklih nekoliko godina osim zbog svog privatnog života često je u centru pažnje javnosti zbog svog jednostavnog, a ipak tako upečatljivog stila oblačenja.

 

Lepa Beograđanka je uspela još jednom da pobere simpatije modnih znalaca kada je nedavno objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u prelepom šarenom kompletu, koji je sačinjen od šortsa i dugačke košulje u roze boji sa zelenim detaljima.

 

Ovaj efektna letnja kombinacija oduševila je žene koje je pomno prate i pokušavaju da iskopiraju njene stajlinge kako bi bile trendi i šik.

 

 

Ova je savrešna za svaki dan, a osim što je modernog kroja, boje i dezena veoma je prijatna za nošenje u toplim letnjim danima kakvi su za,  ali i pred nama. 

 

Poznato je da naša teniserka bira samo one komade odeće koji su izrađeni od prirodnih materijala, a ovaj komplet je upravo jedan od njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Mešavine lana i pamuka sa cvetnim printom i to u vrlo lepim, upečatljivim nijansama roze, žute, zelene i braon predstavlja idealan izbor za žene svih godina, a s obzirom da je košulja ravnog kroja, podjednako dobro stoji i ženama sa oblinama, ali i mršavicama.

 

U zavisnosti od toga uz šta ga nosite on može biti idealan za nošenje u gotovo svim prilikama i što je najvažnije veoma lako se kopira. 

 

Bonus video:

 

Kako se Ana Ivanović snalazi u kuhinji pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker