bez greške

Držala se važnog modnog pravila: Tamara Vučić na Kalemendanu u ljupkoj i romantičnoj haljini po ukusu svake žene

3

Ovo je najbolji način da se nosi ovaj popularni print, a prva dama to odlično zna

Tamara Vučić često nosi crno-bele odevne kombinacije
Tamara Vučić često nosi crno-bele odevne kombinacijefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tamara Vučić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde često deli fotografije koje nam otkrivaju delić njene svakodnevice i obaveza koje ima kao prva dama Srbije.


Nakon što nam je nedavno pokazala kako u prirodi uživa opuštajući se sa sinom Vukanom , sada je podelila utiske iz posete Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu.


Ona je s ministarkom kulture Majom Gojković obišla ovu ustanovu, u kojoj se trenutno održava izložba "Priroda i jezik", a kako je istakla, na nju je poseban utisak ostavila prilika da zaviri u depoe Prirodnjačkog muzeja na Vračaru.


Za ovu priliku Tamara Vučić odabrala je modno izdanje u svom stilu – damski stajling koji je ujedno jednostavan i vrlo efektan.

 


Njen izbor bila je romantična haljina A-kroja, pripijena u gornjem delu, koja se širi od kukova u oblik zvona, a pažnju privlači upečatljivim dezenom. Reč je o modelu ukrašenom krupnim crnim tufnama na beloj pozadini, pa haljina privlači pažnju ovim moćnim kontrastom, a prva dama se držala važnog pravila o nošenju tufni.


One su, naime, statement deo njene odevne kombinacije, pa su tako obuća i tašna vrlo jednostavni, u crnoj boji i decentnog dizajna, a sve je zaokružila minimalnom šminkom i kosom isfeniranom ravno.

 

Tamara Vučić poznata je po svedenom damskom stilu, a još fotografija njenih odevnih kombinacija možete pronaći u galeriji.

 

1 / 7 Foto: tamara.vucic.serbia/Instagram

 

 

BONUS VIDEO Prisetite se modnog okršaja bivše prve dame Amerike Melanije Tramp i aktuelne Džil Bajden

 

makonda-tracker