midi, drapirano, prelepo!

Prosidbu je sačekala — KAO BOGINJA: Anastasija Ražnatović verila se u haljini koja vaja figuru i čini izgled HOLIVUDSKIM

0

Anastasija Ražnatović zaprošena je na Ibici u prelepoj haljini koji bi birala i da je znala šta je čeka!

anastasija ražnatović izgovorila je 'da' svom partneru nemanji gudelju u prelepoj haljini
anastasija ražnatović izgovorila je "da" svom partneru nemanji gudelju u prelepoj haljinifoto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović izgovorila je "da" svom partneru Nemanji Gudelju. Par se verio na Ibici, dok je uživao na odmoru, a sve je odisalo romantikom i ljubavlju.

 

Nemanja se odlučio na ovaj korak nakon višemesečne veze koja je prošla ozbiljne testove, ali njihova ljubav sve ih je položila i pobedila.

 

Fudbaler je odlučio da izvede svoju dragu na romantičnu večeru, uz flamenko, latice cveća, balone i luksuz, a onda ju je upitao najlepše pitanje na svetu i, logično, Anastasija je rado pristala.

 

Mada nije mogla ni da nasluti šta je čeka kada se spremala za večeru, Anastasija je naslutila da treba da se dotera najbolje što može!

 

Za večeru s Nemanjom odabrala je midi-haljinu zelene boje, s potpisom Norme Kamali. Ova haljina može se naći u prodaji za 205 dolara, ali u pitanju je model koji vaja figuru i izdužuje je vizuelno. Midi-dužina haljine, koja doseže malo ispod kolena, odllično je pristajala Anastasiji i njenoj visini.
 

 

 

Ovaj model je drapiran, što je pravi trend i poslastica za modne sladokusce, ima dekolte i interesantne wing rukave, koji su u visni dekoltea. Haljina je u interesantnoj nijansi zelene, a Anastasija se u svom stajlingu odlučila za kolor-blok, pa je birala ružičaste sandale s visokom potpeticom.

U svakom slučaju, prelepo!

 

BONUS VIDEO

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram:

 

makonda-tracker