ZALJUBIĆETE SE

Boja koja odbija toplotu, model koji Srpkinje obožavaju: Haljinu Verice Rakočević vam krojačica može sašiti za 10 eura

0

Decenijama unazad žene ne mogu da joj odole 

Letnja haljina Verice Rakočević za kojom su Srpkinje 'poludele'
Letnja haljina Verice Rakočević za kojom su Srpkinje "poludele"foto: Nenad Kostić

Modna kreatorka Verica Rakočević jedna je od žena koje modu imaju u "malom prstu". Uprkos tome što kreira neke od najlepših komada koje ponosno nose naše poznate dame njen stil je jednostavan i lako se kopira

 

Tokom toplih letnjih dana najradije ne bismo oblačili ništa, ali pošto je to nemoguće, svi gledaju da biraju garderobu u kojoj se osećaju najprijatnije. 

 

Žene se najviše raduju haljinama od laganih materijala, koji miluju telo i hlade, a upravo jednu takvu ponela je i Verica Rakočević pre nekoliko dana.

 

 

Poznato je da bela boja odbija sunce, pa je u njoj samim tim i manje vruće, ali je veoma važno i od kog materijala je odeća satkana. 

 

Kada su velike vrućine obično se telo brani tako što se pojačano znojimo, pa je od presudne važnosti da koža može da diše. Zbog toga je bitno da se biraju prirodni materijali poput lana, svile, pamuka.

 

Letnja haljina Verice Rakočević
Letnja haljina Verice Rakočevićfoto: Instagram / vericarakocevic

 

Verica je baš jednu takvu odabrala za svoj autfit i jedno je sigurno - oduševila je sve koji s nestrpljenjem isčekuju da vide svaki njen novi stajling. Ova Veričina haljina je dokaz da moderan izgled ne mora da bude skup, da ne mora da košta na hiljade dinara. 

 

Ovakva haljina se može sašiti za nešto više od 1.000 dinara, što je čini savršenim komadom koji svaka žena lako može da iskopira. 

 

Više o našoj poznatoj kreatorki pogledajte u intervjuu koji sledi:

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker