fenomenalno!

Ne zna se šta je lepše — BOJA ili KROJ! Nina Badrić ima čarobni kupaći kostim koji možete nositi i sa 18 i sa 68 godina

0

Kupaći kostim Nine Badrić koji pristaje svakoj ženi

nina badrić uživa na letovanju
nina badrić uživa na letovanjufoto: Printscreen/Instagram/badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić aktivna je na Instagramu ovih dana, pa je svoje pratioce obavestila fotografijama koliko uživa na odmoru na Lastovu. Nina, kao po običaju, i na letnjem odmoru ne odustaje od svog elegantnog stila, pa možemo da vidimo kako izgledaju čarobni letnji autfiti u njenoj režiji.

 

Njene haljine uvek su pun pogodak, a ona definitivno važi za jednu od najbolje obučenih Hrvatica. Zanimljivo je da su njene odevne kombinacije uvek bezvremenske i najčešće pogodne za žene svih godina — i zato je i zaslužila nezvaničnu titulu modne čarobnice.

 

 

To važi i kad je u pitanju odabir kupaćih kostima za leto, a Nina ima fenomenalan model koji možete nositi i sa 18 godina i sa 68 godina, toliko je univerzalan, a opet trendi svake sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je birala jednodelni kupaći kostim u interesantnoj zagasitoj nijansi ružičaste. Gornji deo kupaćem je dekoltiran, a ima korpe su trouglastog oblika i vezuje se oko vrata, dok mu romantičan utisak daju volani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Generalno, ovakve kupaće kostime žene obožavaju jer su praktični, udobni za kupanje i sunčanje, često kriju viškove u predelu stomaka kojima su žene sklone, a ko ne voli da pokazuje taj deo tela, jednodelni kupaći kostim će ga savršeno sakriti. Uz to, nijansa je prelepa!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

— Hvali Sunce, drži se hlada — poručila je Nina.

 

Kako vam se dopada?

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker