tajna je u sitnicama

Ovakvu je još niste videli, a jedan detalj je BOŽANSTVEN: Stajling Tamare Vučić savršen za uživanje u letnjem popodnevu

0

Navikli smo da prvu damu viđamo u poslovnim odevnim kombinacijama, a sada je ponela nešto sasvim drugačije – ležerno, romantično i u duhu modnog jula

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: tamara.vucic.serbia/Instagram

Prva dama Srbije Tamara Vučić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde povremeno deli trenutke iz svakodnevnog života i poslovnih susreta, a sada je podelila kako sa sinom Vukanom provodi letnji dan.


Supruga predsednika Srbije objavila je nekoliko fotografija za koje je pozirala u prirodnom ambijentu, a na jednoj od njih okružena je mećurićima od sapunice koje je napravio njen mezimac.


Sijaj, zrači toplinom, budi lepota: budi leto. Gde god da si – napisala je ona i u šali dodala: – Podržano od Vukanove kompanije za mehuriće.

 

Za opuštanje u prirodi, Tamara Vučić odabrala je vrlo šik autfit, a u pitanju je elegantna bela maksi-haljina. Reč je o modelu s tankim bretelama na vezivanje, haljini A-kroja koja je ukrašena efektnim karnerima i rupičastim vezom kakve nam se vraćaju svake letnje sezone.

 

Pogledajte fotografije.

1 / 5 Foto: tamara.vucic.serbia/Instagram


Iako nije otkrila sa čime je kombinovala ovaj komad, slični modeli mogu da se nose sa svim tipovima letnje obuće, a najlepše izgledaju uz jednostavne espadrile podignute pete.


Tamara Vučić upotpunila je ovaj letnji stil božanstvenim i za leto nezaobilaznim slamnatim šeširom širokog oboda, koji krasi crna mašna, a ponela je i predimenzionirane naočare za sunce sa crnim staklima.

 

Tamara Vučić uživa u letnjem danu
Tamara Vučić uživa u letnjem danufoto: tamara.vucic.serbia/Instagram

Za razliku od uobičajenog poslovnog stila koji prva dama preferira, ova odevna kombinacija je vrlo ležerna i romantična i savršena za bilo koju letnju priliku!

 

BONUS VIDEO - Elegantni crni autfit Tamare Vučić

Pre nekoliko godina, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića prisustvovala je obeležavanju Dana srpske diplomatije, kada je još jednom oduševila svojim modnim izdanjem.

 

 

makonda-tracker