prelepo!

Nabavite jednu i imaćete VEČAN damski KOMAD: Bela haljina Tamare Vučić savršena za leto i prikladna za bezbroj prilika

0

Haljina Tamare Vučić na obeležavanju godišnjice Teslinog rođenja

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Prva dama Srbije Tamara Vučić prisustvovala je obeležavanju 167. godišnjice rođenja čuvenog naučnika Nikole Tesle u Beogradu.

 

U Muzeju Nikole Tesle, gde su izložena njegova otkrića, okupile su se zvanice koje su odale omaž ovom geniju, a među njima je bila i prva dama.

 

— U meni ima nešto što može biti i obmana, kao što češće biva kod mladih, oduševljenih ljudi, ali ako budem imao sreću da se neke od mojih ideja ostvare, to će biti dobrobit za celo čovečanstvo. A ako se te nade ispune, najdraža misao će mi biti ta da je to delo jednog Srbina — rekao je Nikola Tesla prilikom posete Beogradu 1892. godine, a Tamara ga je citirala.

 

 

Kao po običaju, ona je bila besprekorno odevena, a ovog puta birala je letnji stajling koji je aktuelan doslovno svake sezone. 

 

Tamara je za ovu priliku birala belu midi-haljinu A kroja, koja je dovoljno jednostavna, a opet vrlo elegantna da se može poneti u doslovno svakoj prilici. Bele haljine su svakog leta omiljeni ženski komad garderobe, pa ako već niste, obavezno nabavite jednu. 

 

 

Stajling je oplemenila trendi papučama sa niskom potpeticom i efektnom mašnom, a puštenu isfeniranu kosu ukrasila je rajfom, koji je ove sezone nezaobilazan aksesoar.

 

Elegantno, damski, prefinjeno!

 

makonda-tracker