za sve od 7 do 77 godina

Lepršavo, ženstveno, a jednostavno: Stajling Tamare Vučić za svaki dan kakav pristaje svim ženama

2

Naizgled obična odevna kombinacija zbog jednog detalja izgleda još lepše i interesantnije, a u pitanju je komad koji odiše letnjom atmosferom

Tamara Vučić na modnoj reviji
Tamara Vučić na modnoj revijifoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić uživa u lepotama naše zemlje, a pre nekoliko dana uputila se na njen zapad – u predivni Tršić, u kom je rođen reformator Vuk Stefanović Karadžić i koji čuva uspomenu na njega.


Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko trenutaka iz Tršića, između ostalog i kada je pozirala pored natpisa "Đe je sloga, tu je božji blagoslov".


Ja sam se u Srbiji rodio i uzrastao i zato mi se čini da na svijetu nema ljepše zemlje od Srbije ni ljepšeg mesa od Tršića – podelila je Tamara Vučić Vukov citat.

 


Za šetnju krajem poznatom po zelenilu i nestvarnoj prirodi ona je odabrala vrlo ležeran stajling, idealan za svakodnevne prilike i opuštanje.


Ona je ponela jednostavne farmerke skinny modela, verziju od tamnog teksasa, u kombinaciji s običnom belom majicom s V-izrezom.

 

Tome je dodala udobne espadrile, omiljeni model letnje obuće španske kraljice Leticije, a opredelila se za plavu boju, koja je izgledala sjajno u spoju sa statement komadom ovog autfita.

 

Prva dama Tamara Vučić u Tršiću
Prva dama Tamara Vučić u Tršićufoto: tamara.vucic.serbia/Instagram

U pitanju je vrlo upečatljiv ogrtač, dugačak i u beloj boji, koji je ukrašen tamnoplavim oblicima u etno stilu. Letnji ogrtači su vrlo popularni proteklih sezona jer su praktični i u duhu boho mode, a Tamara Vučić ponela je vrlo trendi i lepšravu varijantu koja bi izgledala jednako otmeno i u kombinaciji s visokim štiklama.

 

 

makonda-tracker