nestvarna

Za sam kraj je čuvala – IZNENAĐENJE! Živa Barbika u haljini inspirisanoj 63 godine starim izdanjem čuvene lutke

0

Iako su svi očekivali da je vide u pink haljini, Margo Robi je za najvažniji modni trenutak u svojoj karijeri odabrala toaletu koja je dobro poznata – iako je nikada pre nje nije nosila nijedna žena

Margo Robi na premijeri filma 'Barbi'
Margo Robi na premijeri filma "Barbi"foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

U Los Anđelesu je održana premijera dugo iščekivanog filma Grete Gervig "Barbi", u kom ćemo u glavnoj ulozi gledati australijsku glumicu Margo Robi.


Slavna glumica od početka rada na ovom filmu obično bira odevne kombinacije inspirisane čuvenom lutkom, a pretežno je viđamo u pink aufitima.

 

Ona je najzaslužnija za trend barbiecore, koji je dominantan već godinu dana, otkako su se pojavile prve fotografije sa seta ovog ostvarenja, a do sad smo Margo videli u brojnim stajlinzima koji izgledaju kao uveličane varijante Barbikine odeće.

 

Zbog toga je modni svet s nestrpljenjem čekao da vidi šta su Margo Robi i njeni stilisti spremili za svetsku premijeru "Barbi", a ona je iznenadila – ali ne i razočarala!

 

Margo Robi na losanđeleskoj premijeri filma 'Barbi'
Margo Robi na losanđeleskoj premijeri filma "Barbi"foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je na premijeru stigla u crnoj toaleti koju potpisuje Schiaparelli Haute Couture, a reč je o izuzetnom primerku visoke mode. Margo se pojavila u haljini pripijenoj uz telo, midi dužine, koja se završava efektnim i dramatičnim detaljima od tila.

 

Tu je i decentna crvena ružica, sićušne šljokice koje prekrivaju toaletu, elegantne crne rukavice preko laktova i crne papuče brenda Manolo Blahnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)


Inspiracija za ovo modno izdanje bila je Barbi iz edicije "Solo in the Spotlight" iz 1960. godine, a Margo je sve zaokružila dijamantskim čokerom od nekoliko nizova ogrlica i glamuroznom frizurom koja podseća na zlatno doba Holivuda.

 

 

 

 

makonda-tracker