UPEČATLJIVO

Nije za stidljive, a ni za sve prilike: Aleksandra Jeftanović u smeloj haljini spremna dočekuje leto

0

Crno je za svečane prilike savršen izbor 

Aleksandra Jeftanović smela crna haljina
Aleksandra Jeftanović smela crna haljina foto: Filip Stojanovic/ATAImages

Poznata srpska voditeljka Aleksandra Jeftanović nedavno je još jednim novim stajlingom uspela da oduševi žene i pokaže da je crna haljina odevni komad koji nikada ne izlazi iz mode. 

 

Ona je za jedan izlazak odabrala model haljine koji smo imali prilike da vidimo na svetskim modnim pistama, a jednu takvu nosila je Olivia Rodrigo, američka kantautorka i glumica, kada se 2021. godine pojavila na čuvenom modnom događaju Met Gala.

Tada je ceo Los Anđeles komentarisao smeli izrez na njenim grudima, a sada to isto činimo dok gledamo Aleksandru koja blista u haljini koja niti je za sve prilike, niti je za devojke koje nemaju ogromno samopouzdanje.

 

 

Aleksandra je fotografiju postavila na društvenim mrežama, nakon čega su počeli da se nižu komentari na račun njenog prelepog izgleda. 

 

Ova naša lepa voditeljka godinama slovi za boginju stila, a njeni stajlinzi su postali inspiracija ženama koje vole trendi, uzbudljive i neobične odevne kombinacije. 

 

 

Jeftanovićeva je naročito prepoznatljiva po čizmama, koje nosi tokom cele godine, a koje su postale njen zaštitni znak.

 

Osim ovog savršenog stajlinga, Aleksandru smo mnogo puta imali prilike da vidimo u super izdanjima koja mogu da se lako iskombinuju za svaki dan, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker