neobično

Svi su gledali u nju, ali ne zbog haljine: Manekenka pokazala NOVI TREND i izazvala BURNE REAKCIJE u Kanu

0

Starleta je postala prava atrakcija na društvenim mrežama nakon što je prestala da čupa obrve 

foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manekenka Sofija Hadžipanteli (25) pojavila se u subotu uveče na premijeri filma "Ubice cvetnog meseca" u Kanu u dugoj haljini sa štrasom, ali glamurozna haljina nije bila u prvom planu.

 

Starleta je postala veoma popularna na društvenim mrežama, sada ima oko 508.000 pratilaca, nakon što je pokrenula kampanju #unibrovmovement - to je trend da se ne čupaju obrve, već da one rastu onako kako ih je priroda napravila.

 

 

Sofija se u Kanu pojavila u tamnoplavoj haljinu sa steznikom, koja je bila u potpunosti ukrašena perlama i koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

 

Haljina koju je ponela imala je duge rukave koji su bili prekriveni šljokicama i dva proreza do butina na prednjoj strani koji su isticali njene vitke duge noge. 

 

Uz nju Sofija je ponela paro prozirnih hulahopki i crne šiljate štikle koje su bile ukrašene draguljima.

 

Oči je istakla "zadimljenim" mačkastim izgledom. 

 

Sofija Hađipanteli
Sofija Hađipantelifoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ono po čemu je već postala prepoznatljiva jeste to što Sofija već godinama ne uređuje obrve, šta više, dala im je i ime. Zove ih 'Veronika'.

 

Manekenka je zalizala kosu i vezala je u rep, opredelila se za neupadljivu šminku, a obrve je dodatno istakla crnom olovkom.

 

Ova neobična žena je diplomirala marketing na Univerzitetu Merilend. Odrasla je na Kipru, a onda se kasnije sa porodicom preselila u SAD.

 

U 2018, Sofija je u emisiji "Dobro jutro Britanijo" otkrila da je oduševljena „šok reakcijama“ ljudi na njene neobične obrve. Nastavila je da neguje ovaj trend i postala jedna od najpoznatijih manekenki širom Amerike. 

 

 

makonda-tracker