žena koja ume

Za dan patike i sako, a za veče – MAGIJA! Kejt Midlton na druženju s građanima pokazala zašto je DAMA BEZ PREMCA

0

Kejt Midlton prva je princeza od Velsa posle pokojne princeze Dajane, poznate po izuzetnom stilu, a njena snaha očigledno dostojna naslednica

Kejt Midlton s građanima dan posle krunisanja kralja Čarlsa III
Kejt Midlton s građanima dan posle krunisanja kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton još jednom je na krunisanju kralja Čarlsa III 6. maja pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje odevenih žena planete, kao i odmerenost i manire koji se od nje očekuju.


Dan nakon svečane ceremonije u Vestminsterskoj palati, u zamku Vindzor britanska kraljevska porodica provela je nešto opušteniji dan, jer je organizovan Veliki ručak, običaj da se komšije i prijatelji okupe i podele hranu i dobro raspoloženje, a potom je upriličen i muzički koncert.


Ovo je bila prilika da građani u neformalnoj atmosferi popričaju s kraljevićima i svi zajedno se dobro provedu, a Kejt je za to imala spremne odevne kombinacije.

 

Za šetnju travnjakom, šale i ručak "s nogu" Kejt Midlton odabrala je business chic odevnu kombinaciju s dozom nonšalancije, na kojoj pre svega treba da zahvali udobnim belim Veja patikama.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

Ponela ih je uz svetloplavi blejzer koji potpisuje brend Reiss, otmen model s dvorednim kopčanjem, zatim običnu belu majicu iuže crne pantalone kuće LK Bennett.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, na travnjaku zamka Vindzor dan posle krunisanja kralja Čarlsa III
Kejt Midlton, princeza od Velsa, na travnjaku zamka Vindzor dan posle krunisanja kralja Čarlsa IIIfoto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Potom je te večeri na travnjaku zamka Vindzor prvi put u istoriji održan koncert, na kom su nastupili Keti Peri, Lajonel Riči i Take That, a princeza od Velsa Kejt Midlton ponovo je izgledala zanosno.

 

Ovom prilikom nosila je odelo svoje omiljene modne kuće Alexander McQueen, i to jednostavne duboke pantalone i nesvakidašnji sako na preklop i sa lažnim džepovima, u vrlo efektnoj crvenoj boji.

 

Kejt Midlton, princeza Eugenija od Jorka, princeza Šarlot od Velsa i princ Džordž od velsa
Kejt Midlton, princeza Eugenija od Jorka, princeza Šarlot od Velsa i princ Džordž od velsafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

 

makonda-tracker