Jubilarni 20. Maybelline Fashion Selection

3
Najveći fashion event u regionu, Maybelline Fashion Selection, u organizaciji modne agencije Select, biće održan dvadeseti put od 25. marta do 8. aprila

U skladu sa jubilejom, ljubitelji mode uživaće u novim kolekcijama najpoznatijih dizajnera i brendova u fantastičnom prostoru Beogradske arene.

Na press koktelu koji je održan u klubu Beograd Promet, direktor modne agencije Select Nebojša Grnčarski najavio je program 20. Maybelline Fashion Selection-a, koji će 25. marta biti otvoren velikom retrospektivnom revijom Prva decenija, kojom će biti proslavljen jubilej, 20. Fashion Selection i 10 godina rada modne agencije Select.

Dragana Grnčarski i Isidora Bjelica će na 20. Maybelline Fashion Selection-u predstaviti novu kolekciju svog jedinstvenog brenda ID Esoteric.

Modna agencija Select i filmska kuća Megacom Film i na 20. Maybelline Fashion Selection-u nastavljaju uspešnu saradnju. Ovoga puta, u susret premijeri kultnog filma Džejmsa Kamerona u 3d produkciji Titanik 3d, kreator Nenad Sekirarski predstaviće glamurozne modele inspirisane ovim filmskim remek-delom. Nakon revije Nenada Sekirarskog biće održana ekskluzivna pretpremijera filma Titanik 3d.

Modni karavan 20. Maybelline Fashion Selection-a uputiće se na Fashion Travel u prelepe Terme Laško u Sloveniji, gde će biti održana revija modne kuće Allegra.

Posetioci Ušće Shopping Centra ponovo će biti u prilici da uživaju u tri glamurozne revije, sa brojnim poznatim gostima.

Modna kuća St. George publici će pokloniti još jedan kulturno-scenski spektakl, dok će dizajneri Marina Milovanović, Predrag Đuknić, Ivan Golubović, Katarina Petrović, Branislava Joka predstaviti svoje viđenje modnih trendova za narednu sezonu. Svoje revije na 20. Maybelline Fashion Selection-u imaće i modna kuća Passage, kao i gosti iz Makedonije Seka i Meri Radončić i Nebojša Toleski.

U Delta City-ju će biti organizovana revija, na kojoj će posetioci moći da vide ono što najpoznatiji brendovi predlažu za proleće i leto.

Tu je i Kids Fashion Day, dan mode za najmlađe, na kome će nastupiti brendovi Chicco, Moj kroj, Domino Kids.

Jubilarni 20. Maybelline Fashion Selection biće završen dodelom nagrada najboljima 9. aprila.

makonda-tracker