po najnovijim trendovima

Gde kupiti najlepše, najkvalitetnije i najpovoljnije patike? Ovo je SVA modna inspiracija koja vam treba za proleće

0

Omiljeni izbor prolećne obuće za mnoge od nas su upravo udobne, raznovrsne i beskrajno hladne – bele patike.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

 

Omiljeni izbor prolećne obuće za mnoge od nas su upravo udobne, raznovrsne i beskrajno hladne – bele patike.

 

Uz par jarkobelih patika jednog od vrhunskih svetskih brendova, najlakše rešavamo sve modne zagonetke, jer se bele patike savršeno uklapaju u skoro svaki autfit. S obzirom na šarene mogućnosti kombinovanja, bele patike vole svi, a posebno roditelji koji žele da odaberu obuću svojoj deci za školu, rekreaciju, izlete u kombinaciji sa farmerkama, duksericama, ali i suknjama i haljinama.

 

Pronašli smo najlepše bele patike ovog proleća u Deichmannu, a među brojnim modelima ovde, svako će pronaći idealan par za sebe. Potpuno bele ili sa povremenim dodatkom šljokica, holografskog i metalnog sjaja ili sa malo boje - sve vrste belih patika očekuju vas u novoj kolekciji koja se već nalazi na policama vašeg obližnjeg Deichmanna.

 

Devojčice i dečaci biraju trendove

 

Deichmann obuća, Deichmann
foto: Deichmann

Praktično, udobno i moderno - tako možete opisati police sa dečijim artiklima u svakoj Deichmann radnji. Na policama smo posebnu pažnju posvetili ponudi velikih brendova kao što su Adidas, Nike i Puma. Upravo ovi brendovi postavljaju najtraženije trendove u svetu sportske obuće, a koliko će ovaj trend biti popularan ovog proleća i leta najbolje govori asortiman sa velikim izborom belih patika.

 

Deichmann obuća, Deichmann
foto: Deichmann

 

Kada su u pitanju patike za devojčice, odabrali smo popularne modele u potpuno beloj verziji, kao i poznate modele koji su ovog proleća osveženi dodatkom boje. Devojčice bi posebno mogle da se obraduju kada vide neki od preslatkih modela sa dodatkom šljokica i svetlucavih detalja.

 

Dečaci će takođe moći da biraju iz zaista bogatog spektra trendova. U beloj će ove godine najviše biti zastupljeni modeli sa ravnim đonom, kao i oni sportski, pa će dečaci imati na raspolaganju pregršt modela.

 

Patike uz haljine, poslovni look i omiljene farmerke

 

Deichmann obuća, Deichmann
foto: Deichmann

Poslednjih godina sve više stavljamo naglasak na udobnost. Široke pantalone, oversized topovi, haljine A kroja i dugačke suknje postale su omiljeni komadi u svakoj garderobi. Čak i pri izboru modnih dodataka, fokus nam je na udobnosti, pa patike sve više zauzimaju glavnu ulogu u outfitima za koje smo do sada birali cipele sa štiklama. Ovog proleća vodeći sportski brendovi pripremili su primamljivu ponudu upravo onih modela koji se najbolje kombinuju sa svim našim odevnim kombinacijama. Osvežite svoj poslovni izgled dvorskim patikama u beloj boji, pronađite savršen model sa dodatkom boje za svoju omiljenu cvetnu haljinu, izaberite cool, sportske modele za kontrastnu kombinaciju sa dugim suknjama. Sve navedene modele patika u najpopularnijoj prolećnoj boji naći ćete u Deichmannu!

 

Proleće u sportskom fazonu

 

Glavni trend ovog proleća preplavio je i police sa muškim sportskim cipelama. Ovde smo pronašli neodoljive modele adidas, Nike, Fila, Puma.

 

Deichmann obuća, Deichmann
foto: Deichmann

Potpuno bele patike izgledaju posebno sveže u potpuno monohromatskim izdanjima kakva Nike donosi na police Deichmanna, a za one koji i dalje žele da dodaju dašak boje svom novom paru belih patika, tu su neodoljivi modeli klasičnih adidas, Fila i Puma patika sa zabavnim dodacima živopisne crvene, zelene ili plave boje.

 

Cela porodica po nove patike ide u Deichmann!

 

Generacijama je Deichmann omiljeno mesto za kupovinu cipela za celu porodicu. Bez obzira na priliku, potrebe i željeni stil, Deichmann nudi veliki izbor trendova, brendova i veličina za sve članove porodice.

 

Deichmann obuća, Deichmann
foto: Deichmann

Pogledajte video trejler i saznajte šta vas očekuje u novoj kolekciji Deichmann:

 

 

Sa novim kolekcijama koje stižu na police, uživaćete u kupovini novih patika ovog proleća kao nikada ranije. Istražite ponudu na zvaničnom sajtu Deichmann!

 

makonda-tracker