odana svom stilu

KRALJICA RETRO HALJINA ponovo naterala svet da priča o njoj: Dok se svi bave njenim telom, pevačica – BLISTA

0

Žuta boja nije za svakoga, ali Lana del Rej u njoj izgleda kao milion dolara, a tajni sastojak je – samopouzdanje

Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023
Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka pevačica Lana del Rej (37), čije je pravo ime Elizabet Vulridž Grant, uvek je tema u svetskim medijima zbog njene muzike, a sve češće i zbog izgleda.


Šarmantna muzička zvezda proteklih godina često je na meti zlonamernih komentara jer više nema vitku figuru kao na početku karijere, a mnogi tvrde i da je estetskim operacijama promenila svoj izgled do neprepoznatljivosti.

 

Lana sve to, međutim, ne komentariše i nastavlja da stvara i izgleda zadovoljno i samouvereno u svakoj prilici!


Tako je bilo i na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023, gde se pevačica pojavila u žutoj haljini kojom je ponosno istakla svoju figuru.

 

Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023
Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lana je za ovu priliku odabrala još jednu retro kreaciju, u skladu sa svojim uobičajenim modnim ukusom, a u pitanju je zatvoren model od čipke.


Pevačica je izgledala sjajno u midi-haljini s rukavima do laktova koji se završavaju sićušnim cvetovima, a struk je dodatno naglasila žutim kožnim pojasom. Svemu je dodala zlatne papuče sa niskim štiklama, a imala je neutralnu šminku i prepoznatljivu frizuru punu volumena.

 

Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023
Lana del Rej na dodeli nagrada Billboard Women in Music 2023foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lana del Rej u poslednje vreme je često na meti kritika jer više ne izgleda kao na početku karijere. Ona se ne obazire na ove komentare, a poznato je da je u prošlosti vodila borbu s poremećajima u ishrani.

 

Spekulisalo se o anoreksiji i bulimiji, a ona je otvoreno pričala i tome da se bori s depresijom.

 

 

makonda-tracker