svaka čast

Evo gde je Maša Memedović za 1.000 dinara kupila isto odelo za koje Hejli Biber dala 2.500 funti

0

Da biste izgledali glamurozno nije neophodno dosta novca - već samo dobra ideja, što je dokazala i Maša Memedović.

Maša je uvek bila kreativna
Maša je uvek bila kreativnafoto: Masa Memedovic/Instagram

Maša Memedović, ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića, važi za jednu više nego unikatnu damu. Krasi je specifična lepota, a zelene oči su jedan od njenih glavnih aduta.

 

Maša je veliki ljubitelj prirode, životinja i dobre hrane, pa se na njenom profilu na Instagramu često mogu videti i takve fotogragije.

 

Uz sve to, Maša voli umetnost, bavi se montažom, a često stvara prava mala umetnička dela od garderobe, što je čini veoma jedinstvenom, i često krajnje originalno obučenom.

 

Takav je slučaj bio i sada.Naime, Maša se pohvalila kako je samo za 1.000 dinara uspela da kupi odelo u kojem smo u proteklom periodu često viđali slavnu Hejli Biber.

 

Kada pogledate, ova dva autfita, zaista izgledaju kao preslikani, uz jednu "razlikicu" - odelo od Hejli košta oko 2.500 funti.

 

Hejli u oversajz odelu
Hejli u oversajz odelu foto: MHD / Pacific coast news / Profimedia

Oversajz odelo supruge Džastina Bibera je marke The Attico. Sako iznosi 1.500 funti, dok je cena pantalona 999 funti.

 

Ovakva odela su sad trend u Holivudu i na brojnim glamuroznim događajima, a prednost im je što su lako prilagodljiva i na sportske i na elegantne varijante.

 

 

- Videla sam da Hejli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u sekond hendu za hiljadarku - otkrila je uvek kreativna Maša i gde je po više nego povoljnoj ceni našla ovaj komad garderobe.

 

 

makonda-tracker