neočekivano

Srpske zvezde za ovo obično nemaju hrabrosti: Popularna reperka IZNENADILA izdanjem za crveni tepih

1

Dok kod muškaraca nije retkost na ovakav način spojiti različite stilove, poznate dame na našoj sceni obično ne rizikuju toliko

Mimi Merdecez na dodeli MAC nagrada
Mimi Merdecez na dodeli MAC nagradafoto: Milan Maričić/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana dodela MAC nagrada (Music Awards Ceremony), koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Crvenim tepihom prošetale su neke od najvećih domaćih zvezda, a među njima se našla i popularna reperka Mimi Mercedez.


Ona je za ovu priliku odabrala eleganciju, kako i dolikuje, ali je rešila da ne igra na sigurno i pomalo rizikuje kada je stil u pitanju.


Mimi se na MAC-u pojavila u crnoj mini-haljini, a u pitanju je model s korsetom i suknjom koja se širi od kukova, dok se na zadnjem delu haljine nalazi poduži šlep. Reperka je uz to kombinovala žuto-bele patike za trčanje, u skladu s imenom njenog najvećeg hita.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Kombinacija elegantne odeće sa sportskom obućom nije tako retka pojava na crvenom tepihu kada su u pitanju muškarci, a Mimi je jedna od malo dama koje su odlučile da spoje dva naizgled nespojiva stila i poziraju foto-reporterima uz maksimalnu udobnost.


Od zanimljivih detalja, reperka je nosila još i lančić s priveskom sa znakom Mercedesa.


Podsetimo, Mimi je za prestižne MAC nagrade nominovana u kategorijama NEW AGE KOLABORACIJA, KOLABORACIJA i MUZIČKI VIDEO sa numerama "Dajivé Komì" koju je uradila sa Seksijem iz Crnog Ceraka i "Ratatata" koju je snimila sa Marlonom Brutalom.

 

 

makonda-tracker