ko ume - ume

To je MOĆ CRNE HALJINE! Matea Milosavljević (ipak) očarala u izdanju kakvo inače ne viđamo na crvenom tepihu

0

Ko kaže da je ova odeća samo za svaki dan? Kombinujte je s kvalitetnom crnom haljinom i dobićete trendi autfit u kom ćete privući sve poglede

Matea Milosavljević na premijeri filma Oluja
Matea Milosavljević na premijeri filma Olujafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Matea Milosavljević, koju je publika proteklih godina obožavala zbog uloge u seriji "Igra sudbine", sinoć je bila među poznatim ličnostima koje su prisustvovale premijeri filma "Oluja".


Harizmazična glumica godinama neguje autentičan modni izraz, pa je i za ovu priliku pripremila nešto nesvakidašnje, a utisak koji je ostavila bio je – uobičajeno – fenomenalan, iako nije odabrala tipično izdanje za crveni tepih.


Matea je na premijeru ostvarenja koje potpisuje Miloš Radunović stigla u neobičnom spoju, čiji je glavni deo jednostavna crna haljina. U pitanju je klasična zimska haljina maksi dužine, model dugih rukava i okruglog izraza kakav se lako se kombinuje i uklapa uz sve, a Matea ga je ponela u stilu prave street style kraljice.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Ona je, naime, odabrala ravne cipele, udoban chunky par s platgormama i pertlanjem, koji se savršeno uklopio sa crnom torbicom. Tome je dodala vrlo efektnu jaknu – predimenzioniranu "bomberku" burgundi nijanse, kakvu obično ne viđamo u ovako svečanim prilikama.

 

Matea Milosavljević na premijeri filma Oluja
Matea Milosavljević na premijeri filma Olujafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Ovaj model jakne za prelazno vreme spada u najpopularnije već decenijama, a uglavnom se vezuje za svakodnevni stil. Sada, međutim, vidimo da može da se iskoristi i kada je neophodna elegancija, a sve što vam je potrebno jesu efektna boja i vanvremenska crna haljina!

 

 

makonda-tracker