Jeste li spremni za kupovinu? Crni petak posebno je obeležen u ovoj prodavnici!

0

Kvalitetne i moderne čizme, veliki izbor cipela od prave kože i patika vodećih brendova po najpovoljnijim cenama - sve to čini Deichmann omiljenim izborom kupaca koji ovih dana traže najbolje ponude na Crni petak.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

Popusti u Deichmannu traju do 27. novembra, pa je sada odlična prilika da nabavite cipele koje ste gledali cele jeseni po sniženoj ceni.

Deichmann
foto: Deichmann

 

Na akciji u Deichmann prodavnicama vas očekuju odlične cene obuće za sve uzraste i prilike. Devojčice i dečaci ovde će pronaći sve što im je potrebno za školu i slobodne aktivnosti. Tu su moderne i termo čizme, trendi sportske patike i neodoljivi rančevi u kojima će školarci lako nositi sve što im je potrebno.

Deichmann
foto: Deichmann

Muškarci su posebno zadovoljni izborom toplih, funkcionalnih čizama koje se mogu nositi u svim prilikama. Birajte između elegantnih čelsi gležnjača, klasičnih cipela, a tu su i popularni modeli kožnih čizama na pertlanje koje će odlično stajati uz omiljene farmerke, crne pantalone, a mogu se nositi i uz kargo pantalone. Kada vas kupovina dovede do prodavnice Deichmann, ne propustite posetu odeljenju sportske obuće, gde smo pronašli odlične modele patika i zimskih cipela za planinarenje i trekking.

Deichmann
foto: Deichmann

 

Sve što vam je potrebno za savršeno iskustvo kupovine pronaći ćete do 27.11 u Deichmannu, gde cela porodica može da uživa u najuzbudljivijim popustima ovogodišnjeg Crnog petka.

 

makonda-tracker