inspiracija

Barbi izdanje po ukusu svake devojke: Anastasija Ražnatović zna kako nositi teksas haljinu tokom jeseni

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Bas

18-11-2022 19:42h
Bezveze

Ja

19-11-2022 08:17h
Neka poradi na svom intelektu i obrazovanju.da li ova mlada devojka radi nesto i bavi se necim.pusti njeno pevanje.a i predstavljanje kao neke lepotice.vidimo kako izgleda i nista posebno.prosecno.a bez sminke i silne dizajnere cak ispod proseka.ako njoj prodje dan od sminkera frizera garderobera i tako od jutra do sutra uzas.ako je tako talentovana za pevanje pusti da se takmici i radi na sebi i publika i ziri kazu svoje!!!nemam nista protiv doticne nego ne razumem ovoliku pomamu za nicim.

Marina

19-11-2022 15:34h
Roze cizme? Grozno. Ne shvatam ovoliko pisanje o njoj. Nicim se ne bavi,ono sto ona proizvodi je kukanje a ne pevanje,plus vec ima plastike na njoj. Kome ona treba da bude uzor? Mom detetu? Nedaj boze.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: