Ivan Bosiljčić: U ritmu usnulog velegrada

Nonšalantan stajling sa raspertlanim čizmama i raskopčanim džemperom autfit je koji glumac Ivan Bosiljčić često preferira, ali ga, kad to prilika nalaže, rado zameni elegantnim odelom
2
1 / 6 Foto: Petar Đorđević

Iako je glumačka profesija popularnom Ivanu Bosiljčiću (33) omogućila da raznim ulogama putuje kroz različite epohe, on ipak priznaje da mu se najviše dopadaju elegantne kreacije. Skladna odela šivena po meri umnogome oslikavaju njegov karakter, baš kao i činjenica da svoje slobodno vreme voli da provodi u trenerci i sportskoj garderobi.

- Drago mi je što su se predlozi saradnika za modni editorijal magazina Story poklopili sa mojim ukusom. Često imam priliku i potrebu da oblačim ekskluzivna odela i smokinge jer se bavim poslom koji uglavnom podrazumeva ovu vrstu oblačenja. Kada je reč o poslovima koji nisu deo glumačkog zadatka, na primer voditeljski angažman, odevam se po pravilima koja klijent propisuje. Elegantna varijanta je često i moj svakodnevni izbor oblačenja. S druge strane, ponekad  poželim da izgledam nonšalantno, sa raspertlanim čizmama i raskopčanim džemperom - opisuje glumac koji je prošlog leta, dok je snimao dve serije Šešir profesora Koste Vujića i Jagodići drastično promenio svoj fizički izgled, pa se čak i na sopstvenom venčanju sa pop pevačicom Jelenom Tomašević (28) pojavio sa brkovima.

- Dan pre i posle venčanja sam snimao, tako da nisam mogao da se obrijem i podšišam. A brkove sam pustio jer nisam želeo da tri meseca snimanja svaki dan lepim veštačke koji golicaju, odlepljuju se i na letnjim temperaturama nisu nimalo prijatni. No, nisam ni slutio da ću u tom periodu imati ograničenje i u izboru garderobe. U trenerci i patikama nisam smeo da izađem iz kuće - u kombinaciji sa dužom kosom i brkovima izgledalo je kao da sam izašao iz televizijske serije Vesele sedamdesete ili iz nekog Kustinog filma. Jedva sam čekao da se obrijem i vratim svom uobičajenom imidžu - kroz osmeh kaže Ivan.

 Ksenija Konić

makonda-tracker