svedeno i elegantno

Bela haljina i frizura koja briše 10 godina s lica: Lepa Brena u modnoj kombinaciji idealnoj za žene svih godina (FOTO)

0

Danas je bio važan dan za celu porodicu Živojinović, a svojim prisustvom svi su uveličali promociju novog biznisa naše poznate pevačice Lepe Brene 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Čuvena pevačica Lepa Brena i njena porodica danas su imali veliki zadatak. Oni su se okupili na promociji novog brenda koji je nedavno pokrenula, a koji se tiče proizvodnje specijalnih vrsta ženskih čarapa. 

 

Veliku podršku pružili su joj suprug Boba Živojinović, ali i sin Filip i snajka Aleksandra Prijović.

 

 

Ono što su svi primetili jeste da su Filip i Aleksadra sve vreme bili nerazdvojni. Oni su došli zagraljeni i tokom cele promocije su stajali i razgovarali, ali su takođe i razmenjivali nežnosti.

 

Aleksandra je obukla jednostavne plave farmerke i belu rolka-majicu, a na nogama je imala udobne ravne cipele, koje su davale opušten kežual izgled.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zvezda dana bila je Lepa Brena koja je za ovu priliku izabrala lepu belu Šanel haljinu do kolena i bele čizmice iznad članaka. 

 

Haljina je bila taman toliko elegantna koliko je to prilika zahtevala, a svima je za oko zapala jednostavna, a ipak tako lepa frizura, koja je pevačici bukvalno skinula godine s lica.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ova odevna kombinacija i frizura su nešto što može da ponese devojka od 20, 30 godina, ali i zrela žena sa 50, 60.

 

Dakle, Brena je još jednom dokazala da je žena od stila i da uvek prati modne trendove i oblači se onako kao joj priliči i dolikuje. 

 

 

 

makonda-tracker