za trendi leto

Ovo je sva modna inspiracija koja vam treba: 4 savršeno uklopljene kombinacije obuće i torbi za trendi leto

0

Jedva smo dočekali dolazak pravog leta i sada želimo iskoristiti duge, tople dane za nošenje neodoljivih, trendy modnih kombinacija. Nijedan look nije potpun bez odgovarajuće kombinacije cipela i torbice, a mi smo u Deichmannu pronašli ove 4 neodoljive letnje kombinacije.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

 

Leto neka bude opušteno i razigrano

 

Za ležerno letnje izdanje, tu su prirodni materijali i otkačeni boho detalji!

 

Papuče su naša omiljena letnja obuća jer nude udobnost, izgledaju sjajno i pomažu nam da elegantno preskočimo sve letnje zamke poput oblutaka na plaži ili klizavih kamenih ulica. Ležernu kombinaciju s papučama potpuno smo zaokružili praktičnim rancem, a pritom nismo sigurni da li smo ikada videli ovako simpatičan model poput pletenog ranca s dodatkom veselih resica u roze boji. Uz dodatak lepršavog topa otvorenih ramena, midi suknje i šešira, vaše boho izdanje biće potpuno!

 

Deichmann
foto: Deichmann

Inspirišite se motivima prirode

 

Teško možemo da zamislimo obuću koja više asocira leto od modela cipela s punom petom od prirodnih materijala. Kombinacija prirodne boje kože naglašava osunčan ten, pa ako i vi poželite da unesete duh Mediterana u svoju svakodnevnu kombinaciju, posegnite za ovim nosivim komadima. Cipele smo kombinovali s trendy modelom okrugle torbe u jednako atraktivnoj kombinaciji boja, a koju ćete zbog veličine podjednako poželeti da nosite na posao kao i na plažu. Teško da može više letnje od ovoga!

 

Deichmann
foto: Deichmann

Patike koje prate tvoj tempo

 

Ako si ovog leta udobnost odlučila staviti na prvo mesto, u Deichmannu izaberi neke od atraktivnih platnenih patika. Lagane patike najbolja su alternativa otvorenoj obući kada ti je potreban veći nivo potpore, jer se u ovakvoj prozračnoj obući tvoja stopala neće pregrevati, a bićeš spremna za duge šetnje i obavljanje svih dnevnih obaveza. Mi smo se odlučili za upečatljivu kombinaciju u lila boji, pa smo klasičnom modelu patika dodali modernu torbicu za nošenje na ramenu koju ćeš u Deichmannu pronaći u više trendy nijansi.

 

 

Deichmann
foto: Deichmann

Leto je stvoreno za izlaske

 

Vruće letnje večeri dodatno začini kombinacijom nude štikli i torbice sa zanimljivim detaljima. Na prvi pogled radi se o klasičnoj kombinaciji, ali uzbudljivi monohromatski zaokret i kombinovanje tekstura čini ovu kombinaciju posebnom i dostojnom najvrelije letnje žurke. U Deichmannu ćeš pronaći veliki izbor najtraženijih sezonskih modela salonki i sandala s visokom potpeticom, kao i veliki izbor modnih dodataka za baš sve prilike.

 

 

Deichmann
foto: Deichmann

Svrati do najbliže Deichmann prodavnice i pronađi svoju savršenu letnju kombinaciju cipela i modnih dodataka. Deichmann je tvoj prvi izbor za kupovinu svih modela obuće koje ćeš trebati ovog leta!

makonda-tracker