Danijela Martać: Glamurozni eksperiment

1
Pop pevačica Danijela Martać obožava elegantan modni stil sa odećom punom šljokica i kristala, a često se upušta i u male modne igrarije kojima se bezrezervno prepušta
Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Danijela Martać (25) obožava da eksperimentiše sa gerderobom, ali i sa modnim stilovima. Najčešće spaja nespojive stvari, a kao svoje modne fetiše ističe cipele, tašne, šalove, farmerke i minđuše. Kao javna ličnost uživa u tome da se svaki put pred publikom pojavi u drugačijoj kombinaciji.

- Najluđe modne kombinacije nosim kada snimam spotove jer je to sastavni deo mog posla. U tim prilikama uglavnom nosim garderobu koja uživo izgleda kao da je preterano dekorisana šljokicama i čipkom, ali se odlično slika. Najluđi je ipak bio kombinezon u army desenu iscepan heftalicama, uz koji sam nosila čirokanu frizuru – opisuje pevačica koja rado prati modna dešavanja, ali smatra da nije rob trendova.

- Lični osećaj je veoma bitan kada je reč o modnom trendu. Ako se čovek lepo oseća u nekoj garderobi, izgledaće fenomenalno i zračiće u svakom smislu. Treba pratiti trendove, ali nisam pristalica slepog slušanja modnih znalaca. Smatram da i jedan asesoar koji je u trendu može savršeno da upotpuni bilo koju kombinaciju, kao i neki univerzalni komad odeće – ističe Danijela koja je tokom decenijske karijere često sarađivala sa modnim stručnjacima.

- Volim da se konsultujem sa stilistima, mada neretko i sama biram šta ću obući za javne nastupe. Sve zavisi od mog raspoloženja, ali i od prilike. Volim glamurozne duge haljine koje nisu previše otvorene i tada mi za posebne prilike treba pomoć stiliste. Veoma mi se dopala odeća koju sam nosila za slikanje modnog editorijala magazina Story. Najviše me je fasciniralo to da sam uspela da se tako dobro transformišem jer svaka odevna kombinacija je izgledala fenomenalno – kaže Danijela.

Ksenija Konić

TAGOVI: modastil123
makonda-tracker