Nataša Pavlović i Boško Jakovljević: Samopouzdanje umesto šljokica

Iako pred svaki izlazak na scenu međusobno usklađuju svoje odevne kombinacije, voditeljski par emisije Šou snova Nataša Pavlović i Boško Jakovljević neguju različit stil odevanja.
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Iako na sceni uvek izgledaju glamurozno, voditeljski tandem emisije Šou snova na TV Pink Nataša Pavlović (36) i Boško Jakovljević (43) u svakodnevnom životu biraju mnogo jednostavnije odevne predmete u kojima se pre svega osećaju prijatno.

- Moj stil odevanja se menjao vremenom jer sam se ranije oblačila mnogo ekstravagantnije i kombinovala nespojive boje. Ipak, što sam starija lepotu vidim u jednostavnosti, a u poslednje vreme dopada mi se rok elegancija. Kreatorka Marija Sinđelić iz modnog studija Dressing u ovoj sezoni emisije Šou snova birajući haljine za mene mnogo je uticala na moj način oblačenja jer neguje poseban stil koji je spoj svega, a opet umeren i originalan. Iako mnogo volim haljine, privatno ih retko nosim jer sam u emisiji stalno u njima - priča Nataša, dok Boško otkriva gde najradije kupuje.

- Najčešće šopingujem u inostranstvu i u outlet villageima i volim da kupim stvari upola cene, a kod nas u multibrend prodavnicama kao što su Fashion&Friends. Moju nepogrešivu odevnu kombinaciju čine kožna jakna, Replay džins, bela pamučna majica i Timberland gojzerice - ističe markantni voditelj, a Nataša se nadovezuje:

- Najviše novca trošim na čizme jer obožavam da ih nosim čak i leti i smatram da ih nikad nemam dovoljno. U poslednje vreme kupujem i šešire, a volim i pletene stvari jer smatram da uz elegantnu haljinu odlično mogu da idu dobar džemper i čizme - priznaje ova zgodna brineta, a njen partner na sceni za kraj daje savet jačem polu kada je reč o načinu oblačenja.

- Imajte dovoljno samopouzdanja i sve ekscentrične i šljašteće materijale zamenite unutrašnjim zadovoljstvom - završava Boško.

 

Piše: Jelena Kulović

 

makonda-tracker