Nina Janković: Novogodišnja dečija bajka

0
Isprobavajući haljine svetskih kreatora, glumica Nina Janković postala je na trenutak neodoljiva mlada, a pored toga što voli modne transformacije, navodi i koji asesoari i odevni komadi čine njen stil unikatnim.
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Atraktivna mlada glumica Nina Janković na prečac je osvojila gledaoce svojim šarmom i talentom, ali i jedinstvenim stilom. Ova lepa dama pažljivo bira odevne predmete koje nosi, a više od aktuelnih trendova ceni originalnost i lični pečat koji se oslikava kroz garderobu.

- Zahvaljujući poslu kojim se bavim u prilici sam da isprobam modne stilove iz različitih istorijskih epoha, i skoro svaki put otkrijem neki modni detalj ili odevni predmet koji se odlično uklapa u moj stil. Ne opterećujem se aktuelnim trendovima, ali ih pratim i uvek izaberem nešto što mi odgovara i u čemu se osećam prijatno - otkriva lepa Nina koja je u editorijalu za magazin Story ponela nekoliko različitih venčanica.

- Do sada sam nekoliko puta bila u prilici da nosim venčanice, kako na modnim revijama, tako i na različitim fotografisanjima. Kada bih birala venčanicu za svoje venčanje, odabir bi pao na neku glamuroznu i dugačku haljinu, ali mislim da su kratke venčanice modernog kroja idealne za neku žurku nakon ceremonije venčanja i opušteniju atmosferu - govori glumica koja kao i svaka devojka posebno vodi računa o kreacijama koje će poneti u novogodišnjoj noći.

- Elegantne i svedene odevne kombinacije koje na pravi način ističu ženstvenost idealan su izbor za najluđu noć. Ipak da bi se osetila draž praznika svaku kombinaciju treba upotpuniti nekim veselim detaljima, nakitom ili nekim drugim modnim asesoarom. Ako Novu godinu budem dočekala na otvorenom prostoru, kapica Deda Mraza biće neizostavni detalj - zaključuje kroz osmeh Nina.

 

Danilo Mašojević

 

 

 

makonda-tracker