u njenom stilu

Jedan par pantalona SVE menja: Omiljena jesenja kombinacija Ane Ivanović savršena je za svaki dan

1

Čuvena srpska teniserka poznata je po praktičnom i trendi stilu, a njenim pratiocima na Instagramu dobro je poznato da naša Ana iz dana u dan inspiriše zaljubljenice u modu. U moru njenih izvanrednih kombinacija, jedna nam je posebno zapala za oko!

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako je otišla u sportsku penziju, teniserka Ana Ivanović nam ne priređuje radosti na terenu, ali to ne znači da je ona zaboravila na svoje verne navijače i obožavaoce! Čuvena sportistkinja, koja je nedavno ušla u tenisku Kuću slavnih, često se obraća svojim pratiocima na društvenim mrežama i, iako čuva svoju privatnost daleko od pogleda, otkriva deliće svakodnevice svoje porodice. Tako imamo priliku da zavirimo i u njen odevni stil za svaki dan, a on je ― baš kao i Anina izdanja za posebne prilike ― izuzetan!

 

U poslednje vreme, čini se da se jedna kombinacija posebno izdvojila, a reč je o spoju kožnih pantalona i džempera. Teniserku smo tako u ovom spoju samo proteklih sedmica videli nekoliko puta, a svaki put nas je ostavila bez daha. Umesto farmerki, ona bira crni model kožnih pantalona s umerenim sjajem koje odmah privlače pažnju i čine autfit nešto elegantnijim, a ipak vrlo praktičnim i udobnim za svakodnevne obaveze, šetnju i sl. Pored toga, reč je kombinaciji koja lako može da se zamisli i u kancelariji i za izlazak na kafu, a Ana je bira tokom turističkih šetnji i uživanju u evropskim metropolama.


Najpre se u kožnim pantalonama pojavila u septembru, kada je Ana podelila fotografiju iz Luksemburga, gde je uživala u modelu koji otkriva članke, dubok je i tek prati noge, a upotpunila ga je belim patikama i krem džemperkom s V izrezom ispod kog je ponela majicu ukrašenu čipkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Međutim, tek u jesenjoj sezoni, ona je počela maksimalno da uživa u čarima ovakvih pantalona, a obično bira vrlo dubok skinny model na kopčanje.
Tako nam je tokom odmora u Beču pokazala kako ga nosi s bajkerskim čizmama s pertlanjem i komotnim belim džemperom zatvorenog okovratnika koji naglašava ramena, a svemu je dodala crossbody tašnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ove pantalone bile su Anin izbor i prilikom opuštanja u Minhenu, gde je otkrila svojim pratiocima da obavezno svrati na perecu, a za ovu priliku spemila je svoje omiljene kožne pantalone i maslinastobraon džemper sličnog kroja koji je ukrašen detaljima u vidu izuvijanih pletenica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Nedugo potom, Ivanovićeva nam je pokazala da ovaj model izgleda jednako upečatljivo i kada se nosi s kaputom, a odabrala je braon model kom je dodala i sivu maramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

makonda-tracker