inspiracija

Ide uz sve, ali s farmerkama čini SAVRŠEN SPOJ: Raznobojna i trendi rolka iz modnih snova Viktorije Bekam

0

Ako je neki svakidašnji i jednostavan odevni komad doživeo veliki povratak među trendove ove sezone, to su definitivno rolke, koje su odjednom preplavile i ulice i društvene mreže, a poznate devojke su lude za njima. Među onima koje im nisu odolele je i Viktorija Bekam

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna dizajnerka i nekadašnja članica grupe Spice Girls Viktorija Bekam godinama je odana rolkama, koje svake jeseni i zime uvrsti u svoj stil, a svoju ljubav prema ovom odevnom predmetu pokazala je i tako što ga je predstavila u svojoj modnoj kolekciji.


Velika ljubiteljka kolorblok tehnike odlučila je da ponudi svetu svoje viđenje savršene rolke, pa je osmislila džemper koji je ravno kroja i pada pored tela pružajući maksimalnu udobnost, njegova rolka je ojačana, a tu je i iznenađujući spoj boja. Ona je kreirala dve varijante, a obema je zadnji deo zagasitocrven, dok prednji krasi spoj oker i tamnobraon nijanse, jedna na trupu, druga na rukavima i obrnuto.

 

 

Rukavi su najvažniji deo Viktorijinog dizajna jer su, u skladu s njenim dobro poznatim ukusom, vrlo dugački i zvonastog oblika, a Bekamova je pre nekoliko dana u Londonu viđena u jednoj ovakvoj rolci, i to onoj oker rukava i tamnobraon prednjeg dela.


Ovaj praktični komad supruga Dejvida Bekama kombinovala je s najjednostavnijim farmerkama i belim patikama, a svoj izgled je učinila glamuroznim uz pomoć crne "birkinke".


Viktorija je bila veoma zadovoljna svojim izgledom, pa se fotografisala i za Instagram, ali kako bi pokazala svoj ruž, pa je pokazala pratiocima samo prednji deo rolke.
 

Viktorija Bekam
foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker