modna inspiracija

Ništa otkačenije nismo videli ove sezone: Arijana Grande je otkrila neobičan top koji će uskoro biti SVUDA

0


Pevačica Arijana Grande obično neguje vrlo jednostavan i prepoznatljiv stil: uglavnom je viđamo u duks-haljinama i čizmama preko kolena, ali s vremena na vreme voli da se pojavi u nekom interesantnom i nesvakidašnjem komadu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka pevačica Arijana Grande neguje autentičan modni izraz, a pored pomenutih kombinacija koje su postale njen zaštitni znak, ponekad joj za oko zapadnu neobični odevni predmeti.


Najnoviji nesvakidašnji komad kom Arijana nije mogla da odoli jeste top u obliku srca koji se video u jednom njenom storiju na Instagramu pre nekoliko dana.

 

Arijana Grande
foto: Instagram

Pevačica je rešila da se ne razmeće ovim skupocenim komadom, pa se video samo njegov deo na fotografiji kojom je Arijana želela da pokaže šminku i zahvali se šminkeru koji ju je ulepšao za jedan događaj. Zaljubljenicama za modu ipak nije promakao interesantan komad za koji se procenjuje da bi od proleća mogao da dominira i ulicama modnih prestonica i društvenim mrežama.

 


Arijana je odabrala top s tankim bretelama koji se pozadi sastoji od jedne široke trake, a spreda je u obliku srca. Reč je o komadu brenda AREA napravljenom od devičanske vune i pamuka čiji su rubovi optočeni upečatljivim kristalima. Sam top je kariranog dezena, i to jednostavnim krem i braon nijansama sa crnim linijama.

 

 

Za njega je u ovom trenutku potrebno izdvojiti 580 dolara, a deo je kompleta s mini-suknjom iste šare i sa velikim srcem od volana, kao i kompleta koji čine još i duboke pantalone ravnih nogavica.

 

 

Arijana Grande je, inače, pre nekoliko dana potvrdila da će igrati u filmskoj adaptaciji čuvenog brodvejskog mjuzikla Wicked, rame uz rame sa Sintijom Erivo, koja je svojevremeno bila nominovana za Oskara.


Draga Sintija, malo je reći da sam počastvovana. Ne mogu da dočekam da te zagrlim. Vidimo se u Ozu ― poručila je pevačica.


Wicked je priča koja prethodi slavnom "Čarobnjaku iz Oza", a jedan je od najiščekivanijih filmova u Americi. Konačna odluka o snimanju ovog ostvarenja odlaže se godinama, a poslednji put je sve obustavljeno prošle godine, kada se režiser Stiven Doldri povukao iz projekta. Sada je poznato da će režiju potpisivati Džon M. Ču i da film snima Universal. Arijana Grande godinama je isticala da obožava ovaj mjuzikl, a pre nekoliko godina je maestralno izvela pesmu The Wizard and I iz ove predstave na specijalu snimljenom povodom godišnjice mjuzikla.

 

 

 

 

makonda-tracker