bizarno!

OVAJ TREND će vas ZAPREPASTITI: Balensijaga predstavila TORBU koju su u kupovinu nosile NAŠE BAKE ― a košta 2090 dolara!

0

Torbu za šoping koja je u svetu mode postala glavni trend možete pronaći u kuhinji ili ostave svoje bake ― sudeći po novoj kolekciji modne kuće Balensijaga!

foto: Shutterstock, Mykolastock
foto: Shutterstock, Mykolastock

U jeku bizarne mode i torbica koje izgledaju kao stolice, papreno skupih Gučijevih naočara sa obrnutim okvirom, ili pocepanih čarapa, modna kuća Balensijaga otišla je i korak dalje!

 

 

Oni su nedavno predstavili model jakne koja izgleda kao da je deo radne opreme, a u prodaji se našla po ceni od 400 hiljada dinara, a sada su otišli i korak dalje.

 

Naime, sigurno se u vašoj kući ili domu vaših roditelja ili bake ili deke našao šareni ceger, koji svi mi koristimo za nabavku neophodnih potrepština, odlaske u markete, na pijacu... Upravo takvu torbu za kupovinu je Balensijaga uvrstila u novu modnu kolekciju!

 

 

Štaviše, oni je prodaju po paprenoj ceni od 2090 dolara!

 

Dok su torbe koje su nosile naše bake u nabavku mahom bile od najlona, Balensijagin model je od teleće kože. Pomalo bizarno ili ne, ali ovakva torba različitih dezena našla se na njihovom zvaničnom sajtu u prodaji, a ako vam se baš ne dopada karo dezen kao na starinskim torbama, možete naći i nešto šarenije modele...

 

 

makonda-tracker