Milena Vasić: Vatrena crnka svedenog stila

Glumica Milena Vasić već godinama neguje elegantan stil odevanja, a svoj autfit ponekad osveži trendi bojama ili nekim zanimljivim detaljima zahvaljujući kojima je uvek in
0
1 / 5 Foto: Duško Vukosavljević

Osim na daskama koje život znače, malim ekranima ili velikim platnima, glumicu Milenu Vasić publika može videti i u prvim redovima na modnim revijama ili kako u modelima priznatih domaćih autora šeta modnim pistama. Krasi je vatreni temperament kojem savršeni balans daje sofisticiranost i svedenost u modnom izrazu. Elegantno je za nju sinonim za odevanje, a do detaljno osmišljenog stila došla je prateći instinkt, tražeći udobnost i težeći da se u svojoj koži oseća dobro. Iako tačno zna šta voli, a šta ne, s vremena na vreme dozvoli da poneka boja ili asesoar dopune njen vizuelni identitet. Jedna je i od onih koji podržavaju srpsku modnu scenu.

- Spadam među ljude koji veoma podržavaju, prate i poštuju rad domaćih kreatora - ističe dama koja je verna nekim modnim sitnicama kojih se ne odriče bilo da su one deo onog što svetski modni stručnjaci preporučuju ili ne.

- Ono čemu ostajem verna i od čega ne odustajem jeste plava boja. Ove godine je jarkoplava veoma atraktivna i zbog toga se osećam u trendu - uz osmeh priča glumica koja na domaćoj javnoj sceni važi za osobu svojstvenog i brižljivo izgrađenog stila. Iako ne potpada pod one koje slepo prate trendove, efektnim detaljima svom autfitu daje dodatnu naglašenost, ali nikad ne izlazi iz okvira ležerne elegancije koja je postala njen zaštitni znak.

- Nepogrešivu odevnu kombinaciju za mene predstavljaju farmerke, bela majica i dobar crni sako upotpunjeni vrtoglavim potpeticama. Međutim, često umem da ponovim: Nikad ne reci nikad. Moje zanimanje podrazumeva i to da često na sceni nosim ono što privatno nikad ne bih obukla. To je još jedna od čari glume i ponekad mi deluje neverovatno koliko brzo umem da zavolim i najčudnije kostime - zaključuje Milena.

Moni Marković

makonda-tracker