NIJE ZA SVAKOGA

Italijanski brend MOSKINO kreacijama iznenađuje čak i svetske dame: Điđi Hadid je ponela onu najupečatljiviju (FOTO)

0

Ilustrativna kolekcija donela je podeljena mišljenja publika, a ovakve stajlinge mogle bi da iznesu samo žene slobodnog i mladalačkog duha.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je nedavno postala majka, Điđi Hadid se vratila poslovnim angažmanima i visokoj modi, a publika je oduševljena što ima prilike da je vidi na svetskim pistama.

 

Manekenka nekoliko godina sarađuje sa italijanskim brendom "Moschino" koji je osnovan 1983. godine u Milanu pod pokoviteljstvom dizajnera Franca Moschina.

 

Ova kuća visoke mode nije za svaku damu jer iziskuje pomalo mladalački, neobičan, ilustrativan duh kako biste u njemu delovali puni samopouzdanja.

 

Juče je održana modna revija u Njujorku gde je predstavljena nova kolekcija inspirisana crtanim likovima, a kreacije su veoma ekscentrične i smele.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Điđi je izvanredno iznela dugu haljinu sa razrezom, korsetom i specifičnim krojem na ramenu koji je predstavljao veveričin rep. Kako bi dočarala crtane i dečje motive Hadidova je na pistu izašla sa predimenzioniranom flašicom, a to je nasmejalo prisutne.

 

Da li biste vi imale smelosti da iznesete ovakvu kreaciju?

 

 

 

makonda-tracker