ultratanke

NE SKUPLJAJTE VIŠE NA GOMILI STARE NAOČARE: Ove sigurno nećete izgubiti ili polomiti!

0

Svi oni koje nose dioptrijske naočare ih često gube ili polome. Dešava se da vam nisu uvek pri ruci, zaboravite gde ste ih ostavili pa vam treba i dosta vremena da ih pronađete.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neretko se dešava i da se polome u torbi ili slučajno sednete na njih i nagazite. Ima i onih koji čuvaju stare naočare kako bi im promenili dioptriju ili ih popravili. Ne morate više to da radite, već pogledajte naočare koje imaju izvanredan dizajn i koje ne možete tako lako da zagubite.

 

U pitanju su najtanje naočare na svetu! Toliko su praktične da će vas oduševiti na prvi pogled!

 

Naočare za vid
foto: Promo

Napravljene od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću, sa mostom od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi, pružiće vam mir u glavi i bezbolno nošenje naočara - nećete se opterećivati pitanjem gde su vam naočare niti patiti od ručkica koje previše stežu.

 

Jednostavno ih izvadite iz futrole i stavite na nos!

 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

 

Naočare za vid
foto: Promo

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada ih nećete izgubiti iz vida!

 

Dostupne dioptrije su:

 

  • + 1.00
  • + 1.50
  • + 2.00
  • + 2.50
  • + 3.00.

 

Iskoristite ovu fantastičnu cenu od 1.900 rsd i naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

makonda-tracker