KAKO VAM SE ČINI?

Slavni PORTUGALSKI top model donosi LETNJE ideje: Sara Sampaio je modna boginja, a ovo su njeni predlozi za svaku DAMU

0

Bivši Viktorijin anđeo, dama jasnog stava i modnog ukusa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših svetskih lepotica, koja nam dolazi iz Portugala, Sara Sampaio, krasi i čuvene Viktorijine anđele, a svojim mističnim pogledom i specifičnim crtama lica godinama osvaja eminentne modne dizajnere.

 

Sara je prepoznatljiva po modernom, ali i minimalističkom stilu odevanja, u privatnom životu, a njeni stajlinzi nailaze na pohvale čak i kod strogih kritičara.

 

Ove letnje sezone, Sampaio je pobornica pastelinih boja, suptilnih šara i cvetnih dezena, koje kombinuje veoma nenametljivo. Ove tri kombinacije su oduševile dame širom sveta, a možete ih poneti na večeru sa prijateljima, poslovne sastanke i proslave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Duga bela, lepršava haljina sa žutim šarama i braon papuče, koje krase predimenzionirani biseri, istakla je vitku liniju i priodan izgled, kojem dame od stila teže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Drugi stajling koji čine top i suknjica, plave boje sa žutim cvetićima, idealan je za uobičajene dnevne obaveze, a na suptilan način ističe atribute.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Treća odevna kombinacija, duga suknja, lagodna pamučna majica i papuče, odaju utisak ulične mode, ali i udobosti, te na večeru sa prijateljima možete otići u ovakvom izdanju.

 

 

makonda-tracker