(FOTO)

Glamur na JOŠ VIŠEM NIVOU: Hejli Biber u MOĆNOJ i vamp crnoj toaleti koju će poželeti svaka žena na svetu

0

Čitav Los Anđeles juče se okrenuo za Hejli Biber, manekenkom čiji stajling je glavna tema dana u modnim kuloarima

foto: Instagram
foto: Instagram

Možda Hejli Biber izgleda fantastično kad obuče bilo šta, ali sada je uspela da glamurozan izgled učini još glamuroznijim.

 

Manekenka i supruga Džastina Bibera sa svojim dragim stigla je u Los Anđeles, ruku pod ruku, na umetničku izložbu i aukciju koja je usledila nakon pevačevog koncerta održanog proteklog vikenda. Nakon tračeva o trudnoći i pogrdnih komentara nakon susreta sa predsedničkim parom Francuske, pevač i njegova lepša polovina napokon su dobili bezbroj pohvala.

 

Biber je stigao u odelu sa leptir-mašnom, ali njegova gospođa ga je elegancijom i stilom nadmašila. 

 

Hejli je stigla u somotskoj haljini koju potpisuje Alesandra Rič, a svaki detalj odiše luksuzom: puf-rukavi, dekolte u obliku srca, maksi-dužina do poda i tako zanimljiva prednja strana ovog modela. Naime, duboki izrezi otkrivaju vitke manekenkine noge, a jedino što ih prekriva jeste čipkasti deo koji lagano pada do poda.

 

 

Ova haljina je deo kolekcije za jesen/zimu 2021. godine, a još uvek nije dostupna u prodaji. Ipak, vamp izgled Hejli Boldvin Biber bez sumnje je oduševio fanove mode; uz ovu toaletu je ukombinovala decentan nakit, a kosu je prikupila u neobaveznu, ali classy punđu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V (@hailssoty)

 

Crne elegantne haljine Alesandre Rič vole i druge slavne dame, pa pogledajte kakve kombinacije nose Lejdi Gaga, Vanesa Hadžens...

 

 

makonda-tracker