Marijana Zlopaša: Modni zapisi nežne trudnice

Pevačica Marijana Zlopaša otkriva koliko se promenio njen odevni stil otkako je u drugom stanju i priznaje da je uvek spremna na modne eksperimente
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Iako u šestom mesecu trudnoće, pevačici Marijani Zlopaši (32) kao da se u svakodnevici ništa nije promenilo. Dok sa suprugom Ilijom (27) nestrpljivo odbrojava dane do porođaja, Marijana ne odustaje od malih stilskih eksperimenata, a jedan od njih je i slikanje za editorijal magazina Story. Pevačica se ni u trudnoći nije odrekla nekih odevnih sinonima ženstvenosti, pa su visoke potpetice i dalje sastavni deo njenih modnih kombinacija.

- S obzirom na to da se tokom blagoslovenog stanja nisam mnogo ugojila, način oblačenja nisam skoro nimalo promenila, osim što kupujem nešto veće stvari, naročito majice i džempere. Sve ostalo je uglavnom ostalo isto. Ni u trudničkim danima ne izbegavam nošenje visokih potpetica - kaže Marijana koja je s godinama menjala svoj stil odevanja.

- Stil odevanja je sastavni deo ličnosti. Ili ga imate, ili ne. Kako sazrevamo i kako se menjamo, tako se transformiše i naš način oblačenja. Generalno životni stil određuje i stil odevanja - ističe pevačica.

- Naravno da garderoba pomaže ženama da iskažu svoju ženstvenost. Ali što je žena radosnija u srcu, toliko lepše izgleda. Eksperimentišući sa stilom odevanja do sada nisam imala lude modne kombinacije, već je sve bilo u granicama normale. Shvatila sam da mom senzibilitetu najviše odgovara stil koji je bio zastupljen sedamdesetih godina prošlog veka - zaključuje Marijana.

Danilo Mašojević

makonda-tracker