svetski

DA KEJT MIDLTON SME DA NOSI MINI-HALJINE, ODABRALA BI OVU: Tamara Kalinić pokazala londonski šik u srcu Beograda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ivana

19-06-2021 12:10h
Nije loše, čak šta vise, Lepa haljinica, cipele, sve po poslednjoj modi ,samo dekolte nešto ružno izgleda tj ili je trebala izabrati haljinu bez dekoltea ili malo nešto tu napraviti, izgleda mi malo naboran, mlitav , možda je trebala grudnjak staviti ,ne znam.

Ivana2

19-06-2021 16:20h
@Ivana
Meni se ne dopadaju cipele,niti boja, ostalo super dezen za tamnu crnku, bas atraktivno.

Jooj

19-06-2021 16:12h
Bljuv. Sve što ima natrpala na sebe. U sebi očito nešto nedostaje. Kompenzacija nije opcija...

Ja

19-06-2021 17:30h
Kad već čitam gluposti, da ih i prokomentarišem! Po onome što smo do sad mogli videti, sigurna sam da Vojvotkinja nikada ne bi obukla ovako nešto! Žena gradi imidž nekoga ko ima stila, a ovde ima svega (šnala na cipelama, gomila upadljivog nakita, mini, dekolte do pupka, gomila zelene upadljive boje.... punđa, riblja kost, lokne, neke fazon šiške ili šta već🤦‍♀️) , a stila najmanje. Ali nije ona devojka kriva, nego vi novinari i ja koja čitam😂😂😂. Još samo da mi napiše neko kako sam ljubomorna ili nesrećna pa nek ide život! 🤣🙃😱🙉

A

19-06-2021 22:06h
Ima los dekolte..nije do haljine..ova je stvarno kao dzoker

Milan

19-06-2021 22:20h
Krajnje degutantno i ružno

Lol

20-06-2021 00:19h
Ako je haljinu dizajnirao poznati dizajneri ako kosta malo vise ne znaci automatski da je haljina šik, moderna, s ukusom itd.Ovaj modeli niti je u trrndu,niti je za zene da dobrim stilom. Ni jedns zena koja zna da se obuceda ukusom nece odabrati takozvani do...njak pogotovo ukombinaciji sa dubljim dekolteom sasvim bezukusno i ne u trendu.Pored svega jos joj i grozno stoji .Doticu takodje niko nije obsvestio da res pecena koza nije u trendu jos od pocetka 2000godine. Frizura takodje niti je u trendu a nije ni unikatna na bilo koji nacin kao da je sklepala komsinica Mica u lokalnom berberaju.Sve u svemu bzv.

Ali

20-06-2021 13:28h
Gde na ovoliku gkavu ova frizura..ovom frizeru je bitno lovu da uzme za frizuru koja kosta 2000 naplati 100 evra

Kejt

06-07-2021 17:47h
Ovakve haljine ne nosi Kejt. To je za tebe i onu polovnjaču od Harija… nizak nivo !

Umislila da je riba

06-07-2021 23:29h
Vidi joj dekolte kako vise dve si si ce …. Ahahahahahaha. Kejt i ova su dva sveta bre.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: