(FOTO)

BIRA ISKLJUČIVO TRENDI KOMADE ZA NEPOGREŠIV STAJLING: Modni trik Ivanke Tramp kojim IZDUŽUJE NOGE i u ležernoj varijanti

0

Lepa Ivanka Tramp uvek zna kakvu garderobu treba da odabere

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ivanka Tramp se nakon predsedničke kampanje svog oca i njegovog neuspelog pokušaja da ponovo bude izabran za predsednika Sjedinjenih Američkih Država iz Vašingtona odselila u sunčani Majami, te je nismo često viđali proteklih nedelja i meseci.

 

Međutim, ovih dana boravi u Njujorku, gradu za koji je poznato da obožava, gde su je paparaci uslikali tokom izvršavanja dnevnih obaveza.

 

Trendi Ivanka uvek prati aktuelne modne trendove, a to je dokazala i kežual odabirom odevne kombinacije: tu su farmerice sa visokim strukom i trapez nogavicama, koje su bile hit sedamdesetih godina, a danas su ponovo pravi modni hit.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kada je reč o pantalonama visokog struka, zvonastih završetaka, ona su idealne za postizanje svojevrsnog efekta. Figura deluje izduženo, udobne su za nošenje, ali i elegantne, pa odaju utisak prefinjenosti.

 

Uz ovaj retro model, Ivanka je ponela najobičniju crnu bluzu, belu torbu sa detaljem u vidu lanaca, kao i crne cipele sa blok petom, koje su i te kako u trendu ove sezone.

 

 

 

 

makonda-tracker