(FOTO)

KAO I KEJT — NI ONA NE PRAVI MODNE GREŠKE: Omiljeni i VEČNI modeli cipela Megan Markl za trendi modnu sezonu

2

Verovatno bi svaka žena htela da zaviri u ormar ili cipelarnik Megan Markl. Međutim, ona nosi samo nekoliko različitih modela i tačno zna šta joj dobro stoji i šta ume da iskombinuje na najbolje način.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan voli cipele sa visokom štiklom i za to svakako ima dobar razlog. One podižu svaku kombinaciju i svaka se žena u njima oseća ženstvenije i seksepilnije. Salonke na špic, blagi ili izraženiji, večno su u trendu, a možete ih kombinovati i sa farmericama i sa elegantnim kombinacijama.

 

Megan Markl
foto: Profimedia

 

Ravna obuća je sjajan izbor kada želite da vam bude udobno, a bićete ujedno i elegantni. Niko nikada neće pogrešiti s klasičnim crnim modelom, kao što to radi Megan.

 

Ovaj tip cipela Megan je češće nosila pre nego što je postala deo kraljevske porodice — slatke otvorene sandale sa visokom petom...

 

Kad dođe zima, potreban je par klasičnih čizmica s debljom petom da u njima možete svuda hodati. Bez obzira na visinu štikle, izgledaju uvek dobro sa svime što obučete. Možeš ih kombinovati s dugom suknjom i ispod širih pantalona, ali i sa uskim farmericama. 

 

Megan Markl
foto: Profimedia

 

makonda-tracker