inspiriše

SPOJITE OVE DVE BOJE I PRIVUĆI ĆETE SVE POGLEDE: Lepa pevačica se poslužila MODNIM TRIKOM savršenim za prolećne dane

1

Prolećna sezona idealna je prilika da se poigravamo kombinovanjem različitih materijala, trendova i, naravno, boja, a bivša članica grupe "Pusiket dols" to odlično zna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Atraktivna Ešli Roberts (39), koja nam se predstavila kao članica ženske grupe "Pusiket dols", a u poslednje vreme je znamo TV lice i zvezdu radija, trenutno živi u Londonu, gde svakodnevno oduševljava svojim modnim izborima.


Plavokosa lepotica poznata je kao neko ko rado eksperimentiše kada je njen lični stil u pitanju, pa je u steet style varijantama viđamo u neočekivanim izdanjima, a ovog puta pokazala nam je da se ne plaši da kombinuje naizgled nespojive boje. Tako je Ešli, umesto da ponese žuti džemperak s aplikacijom u obliku trešnje kao statement komad s manje napadnim ostatkom kombinacije ili da se odluči za neutralni stajling s drečavim pink pantalonama, rešila da zajedno ponese oba ova komada!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona se pred paparacima pojavila u ovom vrlo zanimljivom spoju koji pokazuje da uz dovoljno samopouzdanja čaki ovakav stil može da izgleda fantastično, a da sve bude još interesantnije Robertsova je svemu dodala svetlozelene salonke!


Može li veselije i zabavnije za prolećni dan?

 

 

 

makonda-tracker