bijonse je obožava

ISTIČE OBLINE, STOJI SVAKOJ ŽENI, PRAVO JE UMETNIČKO DELO: Ovo je haljina koja je HIPNOTISALA Instagram!

0

Ovaj neobičan model niste videli samo ako se potpuno klonite društvenih mreža

foto: Instagram
foto: Instagram

Budući da su proteklih godinu dana retke prilike da nas poznate glumice očaraju svojim elegantnim toaletama na crvenom tepihu, u poslednje vreme se ne događa često da neka haljina izazove pravu pomamu na društvenim mrežama. Ipak, to je pošlo za rukom modelu po imenu Gaia, čiji dizajn potpisuje Kai Collective.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAI (@kaicollective)


Gotovo preko noći ova modna kuća, čija je vlasnica Fisajo Londž, doživela je ogroman uspeh, a posebno je popularna haljina koja izgleda kao da je oslikana akvarelom i koja se prodaje i u maksi, midi i u mini varijanti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAI (@kaicollective)

 

Naizgled je vrlo jednostavna, a pažnju privlači efektnom kombinacijom boja. Zanimljivo je to što ne postoje dve iste haljine Gaia — kovitlac šarenila i kombinacija tekstura i dezena pravi se za svakoga posebno, pa je tako svaka unikat. Među onima koji su javno podržali ovaj brend i R'n'B diva Bijonse, čija reč se poštuje kad je moda u pitanju.


Kako je Fisajo objasnila, ona želi da njen brend bude više od odeće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAI (@kaicollective)


Žene, naročito tamo odakle ja dolazim, nisu vaspitavane s dovoljno samopouzdanja i ljubavi prema sebi samima. Obožavam žene koje otkrivaju i vraćaju našu moć, naš značaj. Želela sam da izgradim brend koji pruža baš to, kroz ono što znam — modu i lepu oseću — istakla je ova dizajnerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAI (@kaicollective)


Sve haljine Gaia, inače, laskaju različitim oblicima ženskog tela i slave kako žensku figuru, tako i različitost, a prošlog leta su u jednom trenutku preplavile društvenu mrežu Instagram. Njihena popularnost ne prestaje da raste, pa se procenjuje da će biti dominantne predstojećih meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAI (@kaicollective)

 

 

makonda-tracker