ovog proleća biće SVUGDE

ČAK I JEFTINE VERZIJE IZGLEDAJU FENOMENALNO: Ove udobne cipele idu uz sve, a slavne lepotice ih OBOŽAVAJU

0

Među poznatim damama koje ih često nose su kraljica Leticija od Španije, manekenke Kaja Gerber i Bela Hadid, glumica Ema Roberts...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možda smo ih pozajmile iz muške mode, ali definitivno smo od njih napravile ženstven par obuće koji se lako uklapa u različite stilove! One su udobne, elegantne, deo svečanog autfita, ali i svakodnevnog načina odevanja.

 

Naravno, pričamo o mokasinama, cipelama koje se ovog proleća vraćaju u modu.


Reč je o obući koja je odavbo očarala svetske trendseterke, a proteklih nekoliko sezona doživele su veliki povratak među vodeće trendove. Nakon nekoliko meseci "mirovanja", trend lofaerica se vraća.


Možete ih kombinovati s pantalonama ravnog kroja, a jednako sjajno izgledaju i s mini-suknjom i čarapama. Oduševile su vodeće modne brendove kao što su "Prada" i "Guči", ali predstavili su ih i high street kuće. Za koji god model da se opredelite (ili imate džep), imajte na umu da najbolje izgledaju i među poznatim zaljubljenicama u modu su najpopularnije mokasine s debljim đonom, a iako postoji veliki izbor dezeniranih cipela uvek su odličan izbor i najobičnije crne loaferice.
 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker